Dagmar Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 jedan je tako smislio laserski shtampach, i sav srecan doshao da mi javi, negde 1998. mnogo mu teshko palo Pa što si mu rekla, baš si i ti neka. Meni ovo taman lepo naišlo, jer su mi se svi ukućani smejali kad sam iznela ovu vizionarsku ideju, e sad ću im reći da to već odavno ima i da su potpuno ispali iz fazona, takoreći nenobles. Ko se zadnji smeje
ToniAdams Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 cisto da pomenem da je za visesatni rad pred racunarom jos kako dobro imati ocale sa antirefleks slojem, pa cak i bez dioptrije
Hamlet Strašni Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Hipsteraj. Mao je bio u pravu. Ili beše Pol Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
InvisibleLight Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Ovo već ima? Bila sam ubeđena da sam ja to prva smislila pre jedno 2-3 dana. bez dioptrije ili empty frames čale
InvisibleLight Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Dobar tekst. Možda je malo preteran zaključak o propasti civilizacije ali poenta je na mestu. Hipsteri su, na početku i kraju, potrošačka kutura. Sa druge strane, mislim da su sve prethodne pojave doživele komodifikaciju, pa su u tom smislu hipsteri dosta iskreni i dosta autentični. Paradoksalno. procitah i ja +0.85 moram ovde da repliciram - te, kako kazes, 'prethodne pojave' jesu dozivele komodifikaciju ali post festum, sistem ih je usisao, skroz il delimicno, ali su kroz te autenticne pojave trajno osvojene razne civilizacijske tekovine - drustvene i licne slobode, seksualne slobode, kontrakulturne umetnicke prakse.. zato hipsterizam i nije subkultura, kako utextu kaze, i oznacava kraj zapadne civilizacije, u smislu nepostojanja znacenja
Miralem Posted April 4, 2015 Posted April 4, 2015 kad bi poceli da cupaju i brade, imali bi moju punu podrsku. al tesko ce to.
Recommended Posts