Jump to content
IGNORED

ko su hipsteri, sta je to hipsteraj i ima li ga uopste

nisam ja

Recommended Posts

Posted

jedan je tako smislio laserski shtampach, i sav srecan doshao da mi javi, negde 1998. mnogo mu teshko palo :lolol:

Pa što si mu rekla, baš si i ti neka.

Meni ovo taman lepo naišlo, jer su mi se svi ukućani smejali kad sam iznela ovu vizionarsku ideju, e sad ću im reći da to već odavno ima i da su potpuno ispali iz fazona, takoreći nenobles.  Ko se zadnji smeje :nobles:

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ToniAdams

73

• Caligula

70

• Ryan Franco

51

• dig_chohano

31

Posted

cisto da pomenem da je za visesatni rad pred racunarom jos kako dobro imati ocale sa antirefleks slojem, pa cak i bez dioptrije :fantom:

Posted

Hipsteraj. Mao je bio u pravu. Ili beše Pol

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Posted

Ovo već ima? Bila sam ubeđena da sam ja to prva smislila pre jedno 2-3 dana.

bez dioptrije ili empty frames čale

Posted

Dobar tekst. Možda je malo preteran zaključak o propasti civilizacije ali poenta je na mestu. Hipsteri su, na početku i kraju, potrošačka kutura.

Sa druge strane, mislim da su sve prethodne pojave doživele komodifikaciju, pa su u tom smislu hipsteri dosta iskreni i dosta autentični. Paradoksalno. 

procitah i ja

+0.85

moram ovde da repliciram - te, kako kazes, 'prethodne pojave' jesu dozivele komodifikaciju ali post festum, sistem ih je usisao, skroz il delimicno, ali su kroz te autenticne pojave trajno  osvojene razne civilizacijske tekovine -  drustvene i licne  slobode, seksualne slobode, kontrakulturne umetnicke prakse.. zato hipsterizam i nije subkultura, kako utextu kaze, i oznacava kraj zapadne civilizacije, u smislu nepostojanja znacenja

• 1 month later...
Posted

ovo se samo nasiljem moze resiti.

+10

Posted

kad bi poceli da cupaju i brade, imali bi moju punu podrsku. al tesko ce to.

• 1 month later...