July 14, 2025Jul 14 SportsRenderA United Balkan Euro? Here’s What That Would Look Like –...A Hypothetical Balkan Euro: Football Unites Southeast Europe Imagine a European football championship hosted across six Balkan countries—Greece, Croatia, Serbia, Edited July 14, 2025Jul 14 by Mr.Mxyzptlk
July 15, 2025Jul 15 53 minutes ago, Milošica said:Jamal kao Petar Veliki.Provalio ga je Andjus odavno
July 16, 2025Jul 16 secam se ovoga, bas je bilo komicno. jos komicniji je bio celik iz niksica pre 10-ak godina kada je namestio sa nekim ukrajincima ili belorusima, kada su primili 9 komadaSportklubNestvarna kazna: Crnogorski klub izbačen iz Evrope na 10...Fudbalski klub Arsenal iz Tivta drakonski je kažnjen zbog nameštanja utakmica u kvalifikacijama za plasman u Ligo konferencije. Edited July 16, 2025Jul 16 by Nikodije
July 24, 2025Jul 24 Engora Data Blog: Vanishing home...Vanishing home field advantage in English footballVanishing home field advantage for English footballGubljenje prednosti domaceg terena...
July 27, 2025Jul 27 Messi i Alba u MLS dobili po utakmicu suspenzije, zato sto se nisu pojavili na All-Star utakmici. Oni ne kapiraju da kod igraca koji su igrali u Evropi (za JA ne znam vec zasigurno), postoji to neobavezno odnosenje prema prijateljskim mecevima (tim pre kada imas skoro 40 godina). Ovo je meni kao da seces na panju "bip" (da ne budem prost). Drndas lika koji je solidno povecao gledanost, prodaju ulaznica, medijsku paznju i tome slicno.Jedini kompetitivan All-Star (da ja znam), je na bejzbolu i tu dodju svi koji su zdravi, posto je cast pojaviti se. Edited July 27, 2025Jul 27 by Miljenko
August 2, 2025Aug 2 Carevi https://www.instagram.com/p/DM21V1GoXr9/?img_index=8&igsh=MW1paGV6Z2VyMHQybA==
August 5, 2025Aug 5 umro jorge costa, srcani udar u 53. kapiten porta 2004. mourinhov omiljeni kapiten
August 10, 2025Aug 10 Morate da vidite autogol na meču Budućnost - Sutjeska, biće valjda negde uskoro