Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fudbalska kupusara

Featured Replies

8 minutes ago, 189- said:

jedva cekam da vidim ovo u pl

Baš me zanima kako će ovo uticati na kladionice. Kvote na 3+ bi morale drastično da opadnu

• Replies 6.4k
  • Views 514.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Baš me zanima kako će ovo uticati na kladionice. Kvote na 3+ bi morale drastično da opadnu

Golovi su zesce opali otkad je VAR-a, a kvote na 3+ su ostale kakve su i bile pre. I 2+ je jebeno sastaviti tiket od 3 tekme da prodjes, a 3+ kad prodjes neki tiket s 3 tekme, to je da uramis

Kad je bio staaaaaari fudbal, 2+ na 90' nije ni moglo da se igra. Moglo je samo 2+ prvo ili 2+ drugo poluvreme

Ajde to, nije ni bitno. Nego su sjebali pravilo u fudbalu koje ga i cini narocito interesantnim. Ako vec hoce da ga popularizuju i izmisljaju toplu vodu - ja bih ga kosarkizovao/nflizovao i stavio limit od jednog minuta po posedu, a max 30 sec smes da pimplas na svojoj polovini. Nema nista gore od drkanja lopte u trouglu golman + 2 buzdovana, pa onda na stranu do beka, i on natrag gosi

Ne svidja mi se sto je ostalo posle korone da moze 5 ili cak 6 izmena ako su produzeci. To jako pogoduje bunkeru, tim koji se brani ne gubi svezinu i energiju tako, teze se probija nego pre, mnogo je manje debilskih gresaka kao plod umora/dekocentracije. I lakse korigujes ako je neko u riziku od drugog zutog, vise mi se svidja kako je bilo pre s 3 izmene

Backpass rule kad su uveli devedesetih to je bilo sjajno za fudbal, kao i kad je ostatak sveta prihvatio 3 boda za pobedu.

Najjace je kad pogledas neku tabelu Serie A iz ~1986 gde klub ode u kup UEFA sa skorom tipa 8-18-4

Ovo ukidanje ofsajda kakvim ga znamo ce promeniti i broj golova, ali i nacin igre. Kontam da ce poceti mnogo vise da se gura kroz sredinu i da se igraju dubinske, a manje igra na centarsuteve i prodore po boku + ce da poraste znacaj golmanske off-the-line igre

Edited by Ratamahatta

• 3 weeks later...

svaka mu cast sto je ostao pribran. nije ovo ni malo naivno.

Instagram
No image preview

AMAR Taoualit on Instagram: "Zinédine Zidane à la cérémon...

31K likes, 4,275 comments - taoualit__amar on January 14, 2026: "Zinédine Zidane à la cérémonie en hommage à Rolland Courbis #zidane".

Kako bi ih brat iznabado glavom

On 30. 12. 2025. at 19:05, Mindaugas Žukauskas said:

Nije ovo bas toliko spektakularna promena. Da se uvedu zone kao na hokeju, da nema ofsajda uopste kod kornera, slobodnjaka ili tome slicno, tu bi vec bilo adaptacije (na ovaj nacin ce kod prekida blizu aut linije, na 30-40 metara od gola, tim koji napada imati kakvu-takvu prednost; ranije je bila mrka kapa sa onim drzanjem linije). Ovako mozda bude prilagodjavanja kod par top timova. Uostalom videce se u praksi , kakvi ce trendovi biti.

Ne znam ni koja je ovo utakmica, verovatno kraj 80ih ili rane 90te. Jedni tri crvena kartona vidim na ovom klipu, cenim da nije pao niti jedan.

Ja ne znam kako su im bile citave noge, nakon ovakvog krljanja. Minimum 2 crvena po sadasnjim pravilima; poslednji faul za suspenziju.

Uzalud sve sto su ga tukli

38 minutes ago, Weenie Pooh said:

primili su i drugi samo par sekundi kasnije lolol

xVlEk9z.png

Trenutno u klasiku

Nice - Brest 0:2