Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fudbalska kupusara

Featured Replies

1 minute ago, pantelia said:

Ja mislim da nece, ovo menja taj kup u decembru.

Igras li ti Dzone FM, sta radis drugo kuci D

Jebo mater, skroz sam zaboravio.

Ali zato sam držal slovo na temi za LŠ na osnovu iskustva sa FM kad je prešlo na novi sistem lolol

• Replies 6.4k
  • Views 514.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

igra se i taj interkontinentalni kup u decembru, sa 6 klubova

On 14. 6. 2025. at 12:47, 189- said:

jel prenosi neko kod nas ovo svetsko klubova?

Trebalo bi da ima na DAZN i da je dz...

Ovaj Auckland City je došao na turnir sa mešovitim sastavom jer dobar deo igrača nije hteo/mogao da uzme odmor na poslu da bi putovao do Amerike. I shit you not.

28 minutes ago, jorma shparga said:

a gde to ima unsure

2 hours ago, goofs said:

a priča se i da će imigraciona proveravati papire posetiocima pri ulazu na stadion.

bili su sinoć na stadionu.

https://www.miaminewtimes.com/news/ice-fears-tank-fifa-club-world-cup-ticket-prices-23413516

The announcement that Immigration and Customs Enforcement (ICE) agents will be at Miami’s upcoming Club World Cup games appears to coincide with a sharp drop in ticket prices — from around $350 to as low as $20 in some cases, according to StubHub listings. Whether the two are connected is unclear, but interest seems to have cooled.

1 hour ago, jorma shparga said:

Gledaš džabe ali i gledaš za džabe.

Jbt u LA je sad 13h i 30celzijusa isuse

These legs are rated E for everybody

17 hours ago, pantelia said:

Na 4 godine bi trebalo, samo mislim da ce ovo da bude ozbiljan cabar i da se vec sledece nece odigrati, bar ne u ovom formatu

Kao sto su Liga Nacija i Liga Konferencija prnule u cabar. Ima da se igra i da bude sve gledanije kako vrijeme bude prolazilo

Ne znam da li pratite baraž mečeve za ulazak u Primeru, dosta uzbuđenja, emocija i ratničke igre. Oviedo našeg Veljka Paunovića je u polufinalu izbacio Almeriju, sada u finalu igra protiv Mirandesa, malog kluba koji nikada nije bio u Primeri. Sinoć prvi meč u kojem je Mirandes slavio 1:0, a Oviedo je promašio penal u finišu. U subotu je revanš pa preporučujem da se pogleda, biće sigurno vatreno i uzbudljivo. Paun pokušava da vrati Oviedo u Primeru posle 25 godina. Za njih igra legendarni Santi Kazorla, uskoro puni 41. Rešio je meč protiv Almerije evrogolom iz slobodnjaka.

2 hours ago, MiddleClass said:

Kao sto su Liga Nacija i Liga Konferencija prnule u cabar. Ima da se igra i da bude sve gledanije kako vrijeme bude prolazilo

Mislim da nije isto. Liga Nacija je jednostavno usla u vec postojece reprezentativne termine. Liga Konferencija je super stvar i mogucnost da timovi iz manjih drzava ostanu duze u Evropi.

Ovo se organizuje 15-30 dana nakon kraja sezone, i traje jedan mesec. Igraci i ovako ne stizu da se odmore, ovo ce tek biti pakao.

2 minutes ago, pantelia said:

Liga Konferencija je super stvar i mogucnost da timovi iz manjih drzava ostanu duze u Evropi.

I na kraju je osvoji tim koji je spucao dve milijarde evra u ekipu Jova