Hamlet Strašni Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 Kako je ofsajd kad je dobio loptu od golmana?
Ratamahatta Posted July 31, 2021 Posted July 31, 2021 Ni meni nije jasno, ne sme od precke/stative (mislim da cak sme i kad je golman odbije do precke/stative), od golmana sme. Milijardu ovakvih golova je bilo, evo Kejn je dao sad na EP, pa Dika primio protiv Grashopersa, itd.
Mindaugas Žukauskas Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Ovi popadali na lažnjak vanjskom kao da je Quaresma u pitanju
Pixie Posted August 7, 2021 Posted August 7, 2021 (edited) Defenders are more likely to have dementia in later life compared with other playing positions in football, says new research. Spoiler From next season professional players will be limited to 10 'higher-force' headers in training from long passes, corners or free-kicks, whereas in the amateur game players should be limited to 10 headers per week. Edited August 7, 2021 by Pixie
Svarog Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 ok, to ima veze s ovim. pitao sam se koja je veza. 1
John Coltrane Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 Kačio sam ovde pre par godina sjajan spot, na nekom trgu ili poljani, proslava titule, krupni kadrovi navijača kako kuliraju uz pesmu i pivo... Pokušavam da nadjem na YT ali mi ne id.
Svarog Posted August 25, 2021 Posted August 25, 2021 ako dobro razumem... uzeti su podaci sa Transfermarketa i na osnovu toga napravljena "srednja" vrednost tima za svaku ligu. onda su svi timovi skalirani u odnosu na tu vrednost. npr neki tim je 2x skuplji u odnosu na prosek lige, ili ima 0.75 vrednosti od proseka. zatim je to ubačeno u grafik, tako da se vidi raspodela unutar pojedinačnih liga. super zanimljivo deluje, a rezultati su očekivani. najujednačenija je Premier. PSG je užasno jači od svih ostalih. isto tako i Ajax. Škotska, Portugal, Portugal... očekivani timovi odskaču. Španija je tuga, gde je ogromna većina ispod prosečne vrenosti. a tu prosečnu vrednost dižu Real i Barsa sami. jedino što je ovde upitno je izvor, ne u smislu pouzdanosti Transfermarketa već činjenica da je određeni igrač u sastavu Bayerna ili Liverpula automatski mu diže vrednost, pa makar bio mahač peškirom s kraja klupe verovatno ima veću cenu nego da je starter u nekom timu sa sredine tabele. 4
Ted Posted September 6, 2021 Posted September 6, 2021 ne znam gde ovo da metnem, ali je genijalo, odgledao sam 50 puta i svaki put mrem od smeha 2 7
W.F.C. Posted September 10, 2021 Posted September 10, 2021 https://www.b92.net/sport/teme/simanovic.php?yyyy=2021&mm=09&nav_id=1920311
Recommended Posts