Jump to content

Fudbalska kupusara

Featured Replies

On 2 March 1980 the stadium was named for Giuseppe Meazza (1910–1979), one of the most famous Milanese footballers. For a time, Inter fans called the stadium Stadio Meazza due to Meazza's stronger connections with Inter (14 years as a player, three stints as manager). However, in recent years both Inter and Milan fans have called the stadium simply San Siro.

• Replies 6.1k
  • Views 479.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

Pa valjda je bitnije zvanično od kolokvijalnog

Zavisi. Zvanicno se stadion Zvezde nikad nije zvao Marakana a svi su ga tako zvali. 

I ona u brazilu se zvanicno ne zove marakana, mada se zvala u pocetku

Van der Vart 150 komada stavio Zvoleu i De Grafsapu. 

The best two hours you'll spend on YouTube:

Keane :smiley_hail:

Izgleda da UEFA dize ruke od finansijskog fer-pleja, bas u godini kad je trebalo da ide revizija PSG poslovanja uz transfere Nejmara i Mbapea :D 

Good riddance sto se mene tice, sistem je mozda u teoriji bio dobar, u praksi tesko govno.

Fewer kids playing football outside means fewer skilled players. Prost koncept, nikakve skole fudbala i treninzi dva puta nedeljno to ne mogu da nadomeste. Ulaganje u fudbal treba da podrazumeva sto vise besplatnih igralista da se pokrije svaki blok i podrsku amaterskom fudbalu, a ne megalomanske projekte nac. stadiona i sipanje drzavnih para u klubove. 

Edited by Meazza

1 hour ago, Meazza said:

Fewer kids playing football outside means fewer skilled players. Prost koncept, nikakve skole fudbala i treninzi dva puta nedeljno to ne mogu da nadomeste. Ulaganje u fudbal treba da podrazumeva sto vise besplatnih igralista da se pokrije svaki blok i podrsku amaterskom fudbalu, a ne megalomanske projekte nac. stadiona i sipanje drzavnih para u klubove. 

Jbg, tako se ne peru pare, i tako se ne bogate pojedinci... :fantom:

Gledao sam i Sandra Mazzolu u jednoj emisiji koji kaze "Odveo sam unuka u skolu fudbala i kad sam video kako se tamo radi pobegao sam glavom bez obzira. Teraju decu da trce oko igralista umesto da rade s loptom! Ne moram da platim velike pare da bi mi dete trcalo, moze da trci i u svom dvoristu. Ako nauci sve da radi s loptom, kasnije ce vrlo lako da nauci takticki aspekt. Vazno da imaju top opremu, fensi restoran i svlacionicu! Kad sam ja trenirao teren je bio nikakav, ali zato je sve bilo besplatno jer su klubovi zeleli da privuku sto vise talentovane i zainteresovane dece i da ih razviju, ovo sad je katastrofa sta se radi i zato nasi domaci igraci nisu dovoljno dobri." Pomenuo je i nestanak "calcio di strada", odnosno street footballa u Italiji kao veoma nepovoljnu okolnost. I stvarno, kad pogledas, koji italijanski igrac je glavni u top timovima Serie A? Jedna Atalanta gotovo nema italijanske igrace.

Edited by Meazza

164624114_3532335916991726_6853221163881557569_o.thumb.jpg.269cfd8c44a342c2b6fc9fd78c80e625.jpg

• Author

:heart:

jel to na 0:40 Dunga ne zna de udara? :D