Jump to content
IGNORED

Fudbalska kupusara

Lancia

Recommended Posts

Posted

Njemu makazice bile ko dobar dan. Zbog njega mi još uvek ostalo da navijam za Mexico na svakom SP

Posted
1 hour ago, omiljeni said:

meni za makazice uvek prva asocijacija bio Hugo Sanchez, a posle njega Van Basten.

a volej...ne sećam se koja je to ekipa bila, ni koji igrač, uglavnom francuska liga, devedesete, Petica na HRTu. Nabačena iz kornera, izbijena i bratić je u punom trku hvata sa jedno 35-40 metara. Malo mu prešla preko noge i dobila ogroman efe. Kao Almeydin gol protiv Parme samo još 3 puta bolji.

Mislim da se lik zvao Jambay ili tako nekako, igrao je za Marseille.

Posted
On 14.9.2020. at 16:17, goofs said:

Meksikanci su vazda bili ludi pred golom, 

evo ga legendarni. Ja kad god idem u MX, ovo se spomene u razgovoru sa lokalcima:

• +1 3
Posted
On 22.7.2020. at 19:16, radisa said:

Meni smeta sto je prednost izvodjača prevelika...

Što je valjda i logično jer je penal kazna za odbranu... 

Posted

Kod golova glavom, Borgeti zbog sopstvenog pokreta ali i cele timske akcije, kruzenja i kopanja i strpljenja, do momenta genijalnosti. 

Takodje, na pameti mi je neki gol glavom, otprilike, Bobo Vijeri  hvata centarsut i sa nekih 13m skace i  glavom lobuje golmana. Ne uspeva mi da nadjem. 

Posted

Kad ste već kod meksikanaca, evo vem jedan lep glavom, od boga igranja glavom...

Posted

Autogo jbg, ušla od golmana

Posted

Kakva se atomska odbrana igrala..frajer primi loptu kod svojih 16 i do protivnickih niko ne pridje ni da se pozdravi.

Danas to ne prolazi ni u kukuruz ligi

• +1 1
Posted

sace te napasti nostalgicari kako su fudbaleri tada jednako dobri kao ovi sada :fantom:

Posted

kako misliš jednako dobri?

zar nije omiljena tema ppp stručnjaka kako nema više staaaarih štopera 

Posted
1 hour ago, SNARC said:

Kakva se atomska odbrana igrala..frajer primi loptu kod svojih 16 i do protivnickih niko ne pridje ni da se pozdravi.

Računali su ma neeezna ovaj, pusti ga slobodno, daj da nas trojica čuvamo van Bastena. I ispostavilo se da ne zna, očajan centaršut, al ovaj monstrum pokupi loptu na pola metra visine i sunu u rašlje

• +1 1
Posted
26 minutes ago, Pokojni Ruxin said:

kako misliš jednako dobri?

zar nije omiljena tema ppp stručnjaka kako nema više staaaarih štopera 

u pravu si, nisam hteo preterivati

Posted
1 hour ago, SNARC said:

Pa nisu ni blizu sve utakmice bile ovakve majku mu. Uostalom, potpuno ista scena kao u finalu LS 2009 kad je Mesi dao glavom sa 10 metara sam kao duh a Xaviju niko nije prisao kad je centrirao.