MiddleClass Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 Kanavaro prima 12 milijuna, a nas Piksi skromnih 8. Dobro, Kinezi se razvijaju tek fudbalski, imaju kad da nauce.
189- Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 gaitan i carrasco debitovali u porazu od 8-0 https://www.flashscores.co.uk/match/8Iyw2X1C/#match-summary
Milosh76 Posted March 7, 2018 Posted March 7, 2018 Komična situacija viđena je na utakmici niže lige u Engleskoj između Hemel Hempsteda i Ist Turoka sinoć. Arbitar Din Hulme je pokazao crveni karton Sančezu Vatu zbog zabune sa prezimenom. Posle jednog starta je sudija želeo da porazgovara sa nekadašnjim igračem Arsenala i da ga opomene da se smiri. Pošto na dresu piše samo broj Hulme ga je pitao kako se preziva. On je nekoliko puta odgovorio “Vat, Vat, Vat”. Sudija je to shvatio kao raspravu, jer se na engleskom “šta” takođe kaže “vat” (What). Iznerviran zbog toga mu je dao crveni, ali je kapiten ekipe potom objasnio Hulmeu da mu je to prezime, posle čega je povukao karton i izvinio mu se.
čekmeže Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Rekao bih ne, igrač šutira na gol, ne dodaje. Drugi igrač ne ometa golmana, maltene je iza njega, lopta ga ne dodiruje.
*edited by mod Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Meni se cini da jeste, mozda jeste iza golmana ali je i dalje u terenu i dosta utice na igru. Ali generalno moze da ide i na jednu i na drugu stranu.
MiddleClass Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Naravno da nije ofsajd. @Ruxin objasni ljudima.
kud u maglu Simoviću Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 i ja mislim da nije. na osnovu snimka, pogotovu kamere iza gola, deluje da paokara ne utice na igru
adasevic Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Uf... mislim da sta god da su odlucili zajebali bi se To je jedna od onih situacija kad sudija mora biti kriv sta god da odluci Pre par godina ovo bi bio cist ofsajd. Iskren da budem ne znam sta bih svirao ni nakon odgledanog snimka. Mislim da ipak jeste ofsajd. Igrac broj 8 je nesumnjivo u ofasjd polozaju, i ide na loptu. To da li je ovaj igrac koji je igrao glavom sutirao ili hteo da doda je potpuno nebitno. E sad, ajd da je ovaj krenuo na loptu pa da je nije stigao, ali on je istu promasio samo sticajem okolnosti, ali bez sumnje pokusava da istu udari nogom. I to je kljucni detalj. Da ju je pipnuo ne bi bilo diskusije uopste, ovako ostaje dilema. On pride u tom trenutku ne zna da li ce lopta da udje u gol ili ode pored stative. Dakle namera da igra postoji, jedino sto je trapav pa je nije zakacio, ali cak i to je bez usporenog snimka tesko proceniti jer trzaj postoji. Pravilo ofsajda se mozda i najvise menjalo prehodnih godina, pa stvarno ne znam kakve su sada preporuke.
Goranz Posted March 12, 2018 Posted March 12, 2018 Adašević kao i uvek objektivan kada su u pitanju timovi u crno-belim dresovima.
Recommended Posts