January 18, 20187 yr 22 hours ago, borris_ said: Ako odes na sajt cijene su skupe samo sto imas i drugih nacina da dodjes do jeftinijih karata. ove cijene su srednje cijenetako da me to bas i ne inenadjuje nesto. Ipak ove godine su cijene porasle zbog Neymara. A možeš i nekome da otmeš kartu, pa će biti besplatna Valjda je zvanični sajt jedini relevantan podatak?
January 18, 20187 yr 22 hours ago, borris_ said: Ako odes na sajt cijene su skupe samo sto imas i drugih nacina da dodjes do jeftinijih karata. ove cijene su srednje cijenetako da me to bas i ne inenadjuje nesto. Ipak ove godine su cijene porasle zbog Neymara. . Edited January 18, 20187 yr by tangodelta dupli
January 24, 20187 yr Užas, gori je i od juventusovog. Taj je bar moderan, mada ružan, ovo izgleda kao da je crtalo neko dijete
January 24, 20187 yr Juventusov je užas, kao logo nekog brenda patika iz novog pazara. No, makar je u koraku s vremenom. Leeds izgleda kao da bi mogao biti na ambalaži za deterdžent
January 24, 20187 yr Meni Juventusov sad skroz OK, mada prvi put kad sam video nisam skapirao. Ovo je definitivno odvratno.
January 24, 20187 yr što neko reče, kao da su ušli u PL i Konami im je smišljao grb za novi PES jer nemaju licencu