Pokojni Ruxin Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Mislim da se prvi deo turnira igra dosta pre plejofa, i pre nego što su gotove regularne kvalifikacije, tako da ekipe neće smeti da smeti da se kockaju i sprdaju se. Ali nemoj za to da me držiš za reč.
Meazza Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) Brate, koliko sve to samo glupo zvuci. I cela ta zakukuljena jebada samo zato da se ne bi igrale prijateljske utakmice. Pa neka ukinu onda jebene prijateljske utakmice! A sad odgovori na ovo: zar ne ispada da je glavni kvalifikacioni turnir ovako mnogo manje zanimljiv? Ispada da ako su uopste nesto dobili uvodjenjem ovoga, onda su isto toliko i jos vise izgubili na drugom mestu. Edited December 16, 2016 by IndridCold
Pokojni Ruxin Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 E jbg, pa najbolje da batale onda ako indridu zvuči glupo Ovaj drugi deo ne kapiram. Pošto smo zaključili da oba nose takmičarski značaj sad hočeš reći da je problem u tome što je takmičenje suviše zanimljivo za svoje dobro, pa normalne kvalifikacije blede naspram toga?
Meazza Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 E jbg, pa najbolje da batale onda ako indridu zvuči glupo Ovaj drugi deo ne kapiram. Pošto smo zaključili da oba nose takmičarski značaj sad hočeš reći da je problem u tome što je takmičenje suviše zanimljivo za svoje dobro, pa normalne kvalifikacije blede naspram toga? Zajebavas da ne razumes? Ne, necu to da kazem, vec ovo. Ako se uvode dva kvalifikaciona turnira umesto dosadasnjeg jednog, onda ovaj prvi automatski gubi na znacaju jer ne predstavlja vise jedini moguci put da se dodje do Eura, i samim tim gubi i na zanimljivosti. Jer je zanimljivost direktna funkcija izmedju ostalog i od takmicarskog znacaja utakmica.
MiddleClass Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Jedino sto je smor sto diraju repke koje treba ukinuti. Ali zato LS sa 16 klubova, 30 kola i udri. Droool
Pokojni Ruxin Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) Znači kad ekipa A obezbedi plejof automatski izgubi takmičarski motiv, prestane da se trudi u kvalifikacijama? Jer je zabavnije da svoj euro rizikuje i pokuša da ga zaradi kroz 2 utakmice na ispadanje? Edited December 16, 2016 by Ruxin
crtamOrasi Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) I ne znam sta sad Orasi hoce, ovo su isti oni idioti koji hoce zatvorenu ligu sampiona, ne mogu sami sebe da odjebu. Zatvorena CL ne mora nuzno da bude pod okriljem Uefe, nema niti jednog razloga zasto bi to moralo da bude tako. Mrzim reprezentacije i pauze koje izazivaju u prvenstvima, nista vise. Mrzim povrede bitnih igraca u prijateljskom protiv Slovacki, mrzim kvalifikacije sa Maltom, mrzim jebeni CAN sa kog se igraci vracaju ko iz logora. Meni je dosta SP jednom na 4 godine, cak mi je i EP poprilicno nepotreban. Mrzim, da ne zaboravim, i nacionalne kupove. Poseban hejt ide za liga kup. I za ljude koji su u stanju to da gledaju. E ovo bi bio liga kup za reprezentacije. Edited December 16, 2016 by crtamOrasi
Meazza Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) Znači kad ekipa A obezbedi plejof automatski izgubi takmičarski motiv, prestane da se trudi u kvalifikacijama? Jer je zabavnije da svoj euro rizikuje i pokuša da ga zaradi kroz 2 utakmice na ispadanje? Nisam napisao takmicarski motiv nego takmicarski znacaj. A takmicarski znacaj ili "ulog" se smanjuje ako se uvodi "druga sansa". Edited December 16, 2016 by IndridCold
MiddleClass Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Bravo za Euro. Samo SP svake 4 i to je to. I fudbal povuci sa OI. Sa onim gej sportovima mu nije mjesto. Neka ide handegg...
Pokojni Ruxin Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Nisam napisao takmicarski motiv nego takmicarski znacaj. A takmicarski znacaj se smanjuje ako se uvodi "druga sansa". Znači ni jedna ekipa zasebno ne gubi takmičarski motiv, ali gubi se taj neko opšti takmičarski značaj pa je svejedno sranje? Ok, odustajem, uefa=govno, #againstmodernfootball
Meazza Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) Mrzim reprezentacije i pauze koje izazivaju u prvenstvima, nista vise. Mrzim povrede bitnih igraca u prijateljskom protiv Slovacki, mrzim kvalifikacije sa Maltom, mrzim jebeni CAN sa kog se igraci vracaju ko iz logora. Meni je dosta SP jednom na 4 godine, cak mi je i EP poprilicno nepotreban. Mrzim, da ne zaboravim, i nacionalne kupove. Poseban hejt ide za liga kup. I za ljude koji su u stanju to da gledaju. E ovo bi bio liga kup za reprezentacije. Veruj mi da i ja veoma slicno razmisljam po tom pitanju. Meni je sve smor osim nacionalnih sampionata, eliminacione faze Lige Sampiona (Ligu Evrope prezirem iz dna duse), i eliminacione faze Eura. EDIT: Zaboravih Libertadores. Edited December 16, 2016 by IndridCold
Meazza Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 (edited) Znači ni jedna ekipa zasebno ne gubi takmičarski motiv, ali gubi se taj neko opšti takmičarski značaj pa je svejedno sranje? Ok, odustajem, uefa=govno, #againstmodernfootball Znaci po tebi isto ces da se iscimas ako recimo znas da jednostavno moras da osvojis prvo-drugo mesto u grupi da bi se kvalifikovao i ako s druge strane znas da imas i drugu sansu ako kiksnes? Pa naravno da je takmicarski naboj u drugom slucaju manji, to i malo dete moze da shvati. Dakle gubi se i na takmicarskom naboju i na ulogu i na takmicarskom znacaju. A ovo sto si napisao "Znaci prestace da se trude" je skroz promaseno. Recimo utakmice timova iz sredine tabele na kraju sezone nemaju bas nikakav takmicarski znacaj pa igraci ipak trce, sigurno ne sede na igralistu. Edited December 16, 2016 by IndridCold
Pokojni Ruxin Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Stvarno sam odustao, vrtimo se krug a kako god okreneš uefa je govno, promene su sranje.... elem, ontopic - Ja gledam samo kup sajamskih gradova, na dedinom starom lampašu iz '63. Dogurao sam do sezone 68/69, šta radi ujpešt krv ti jebem a debili drkaju na ronalda
Meazza Posted December 16, 2016 Posted December 16, 2016 Kao s naprednjackim botom da diskutujes. Cim naidje na tvrdo, odma pocne "Najjace da Vucic treba da sidje sa vlasti zato sto ti mislis da je on diktator i psiho. " Ili "Ja samo Tita glasam, sto je 68. odrzao govor sunce ti jebem "
Recommended Posts