Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fudbalska kupusara

Featured Replies

dao je onaj gol žabarima u finalu, možda i najlepši ikad na mundijalima, rumuni ga gotovo preslikali 94 protiv arhentine. ipak, u brazilu slava ide navalnim igračima... jairzinho - gerson - tostao - pele - rivelino

• Replies 6.4k
  • Views 514.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Weenie Pooh
    Weenie Pooh

• Moram da napisem kratak post o lokalnom klubu. Zasluzili su nakon izbacivanja Austrije Bec iz kupa.   Imam tu cast da zivim odmah pored najstarijeg fudbalskog stadiona u Austriji i verovatno

Posted Images

To je najlepsi gol jer je gotovo ceo tim ucestvovao u njemu, kapiten je odigrao zavrsni potez... Ima on legendarni status u Brazilu itekako.

Pogledajte koliko je to lepse izgledalo dok niko nije trcao, ono triblanje™ na pocetku...  :wub:

Era stvorena za Milijasa. 

Edited by Plajvi

milijaš bi u toj eri dobacio do grafičara- možda.

Mozda najlepse svetsko prvenstvo. Najjaca Engleska ikad, najlegendarniji Brazil ikad, u Nemackoj sve as do asa, Italija sa Macolom, Riverom, Faketijem i Rivom... To meksicko sunce... Odgledao sam puno utakmica sa tog prvenstva na YT, omiljeni igrac iz tog Brazila mi je Tostao. :)

Edited by IndridCold

i ja sam, i slažem se da je bilo sjajno prvenstvo. ne samo zbog najjačeg tima koji je ikad igrao fudbal, već zbog gomiletine zvezda u svim ekipama i mase velikih tekmi, da pomenemo samo revanš nemaca englezima posle produžetaka, kao i legendarno polufinale sa 5 golova u produžecima i bekenbauerovim ramenom, ita-ger 4:3.... ipak naj momenat od svih naj momenata po meni bio je jedan promašaj... molim režiju da pusti snimak

kod rusa je još u timu bio 40-godišnji yashin, kao i slava metreveli i bishovets, belgijanci sa možda i najvećim tamošnjim imenom, paulom van himstom, žabari sa pointerizovanom repkom (kao što je posle pojuventusovana), u urugvaju luis cubilla, englezi sa većinom iz 66, 0-0 sa brazliom i čuvena banksova odbrana veka protiv pelea, jaki česi i rumuni, jedinooditalijezaustavljivi nemci, nova zvezda iz perua, cubillas, bugari sa asparuhovim, maroko sa vidinićem na klupi, izrael...el salvador...

i pre mundijala uhapšeni bobi mur, zbog navodne krađe ogrlice na pripremama engleza u bogoti....

Bilo je 1-0 za Brazil protiv Engleza. :) Tostaova majstorija, Peleova minijatura u šesnaestercu i zatim Žairzinjo.

Evo i jednog od mojih najdražih momenata, sa "utakmice veka", Italija-Nemačka. Najbolji defanzivni potez koji sam u životu video, Roberto Rozato, igrač Milana:

Bilo je 1-0 za Brazil protiv Engleza. :) Tostaova majstorija, Peleova minijatura u šesnaestercu i zatim Žairzinjo.

ah da.... zaboravih da je jairzinho valjda jedini igrač koji je dao gol na svih 7 mečeva na jednom mundijalu

• 2 weeks later...

I upravo stihovi "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine, mogu samo da nas mrze, oni što nas ne vole..." čuju se na razglasu tokom utakmica koje igra Olimpija, a kojim se motivišu i igrači ali i navijači.

Edited by Milosh76

Former Rangers and Romania defender Daniel Prodan has died from a heart attack at the age of 44.

RIP

kako sam voleo tu generaciju Rumuna... :cry:

14794973365027.jpg

.

Edited by Redrooster