April 12, 20231 yr 39 minutes ago, pt 2.0 said: U vreme dok smo Primerak i ja radili u istoj zgradi, jednog dana je Predsednik Primerku došao u posetu u tu niegovu… organizaciju. Pomelo me obezbedjenje - tako znam. Radila si sa primerkom u istoj zgradi? Jeeeesh..jezivo..
April 12, 20231 yr Valjda je jezivije to sto je Zvaljo sveacao u zgradu Edited April 12, 20231 yr by jorma shparga
April 12, 20231 yr 40 minutes ago, Misko said: Radila si sa primerkom u istoj zgradi? Jeeeesh..jezivo.. Ma pisala sam već o tome. SS kad te sretne ima obraćanje “Dobar dan, lepa ženo.” A ne poznajemo se, daleko bilo. Odvratan je.
April 12, 20231 yr A to je ono kad je SS imao taj svoj NGO u Beograđanci?Da bilo je par "hepeninga" za medije tamo.......shiit has hit the fan.
April 12, 20231 yr 48 minutes ago, pt 2.0 said: Ma pisala sam već o tome. SS kad te sretne ima obraćanje “Dobar dan, lepa ženo.” A ne poznajemo se, daleko bilo. Odvratan je.
April 12, 20231 yr 3 hours ago, gospa buba said: ali shta ce mu on? osim shto ga podmrce u konflikte, chovek koji u rukama drzi i vidljivi i nevidljivi drzavni aparat, i to kompletan, sa svim mogucim delovima i funkcijama sent from my not bubamoto On je hibrid Šećeroskog i Šešelja, za siromašne. Radi poslove 2 u 1.
April 12, 20231 yr 5 hours ago, Hamlet Strašni said: On je hibrid Šećeroskog i Šešelja, za siromašne. Radi poslove 2 u 1. da, mora biti dva nechega.
May 20, 20231 yr 1 hour ago, mraki said: Šta je Krlu, pacov namirisao nešto? ma kakvi... mislim da samo gube ono što im je ostalo od bilo kakve zadrške. ne znaju de biju
September 22, 20231 yr Gleda li neko Erin Brokovič ? Nije mi naročito zanimljiva, ali mi je zanimljivo otkud i zašto ona u Srbiji? I zašto baš sada ? Je li bila možda negde neka objava o njenoj poseti?