Jump to content
IGNORED

Vece sa Ivanom Ivanovicem

April

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, msv said:

Dejvid Kultard otvara novu sezonu

odličan gost za otvaranje sezone

• +1 1
Posted
28 minutes ago, Frank Pembleton said:

On dolazi na ovo "voženje" formule o gradu što organizije RedBull

....shiit has hit the fan.

da, on će voziti

Posted

Nismo imali vozaca Formule 1 na nasim televizijama jos od Alena Oprostija..

• +1 2
  • Haha 1
Posted

bio je damon hill, 97-8 u bgd kao zepterov gost tad je dama od stila snežana dakić radila intervju sa njim

al to nije ni prineti ovome, ma kakav intervju bio

• +1 1
Posted

Ne secam se tog intervjua. Bio sam na onoj konferenciji na otvorenom, gde je domacin bio pokojni Veljko Petrovic, tu sam i dobio Hillov autogram na slicici..

• 6 months later...
Posted

Simo Spasić i pretnje...

No, nije mi jasno samo, kako su mu OB, Kesić i II uništili život?

Daško je za "Okretaćemo Bizona na ražnju" bio provođen, samo da podsetim... :fantom:

Posted

Prosle godine sam regulisao neke papire u cuvenoj Ljermontovljevoj u Bg..Simo bio ispred mene, molio-kumio-Boga prizivao da mu nesto srede. Iznenadio sam se jer sam ocekivao da bar toliko mogu da mu srede i poguraju van institucija i bez dolazenja. 

Simo je enciklopedijski primer korisnog idiota, stvora koji hoda na dve noge, ide i laje unaokolo bez da dobije ista zauzvrat. Budala koju treba sutirati i izguravati gde god da se pojavi..a i desavalo se to. Nece se zakon obracunavati sa njim.

• +1 1
Posted

Ja njega dozivljavam kao najgoru smešu pravog psihičkog bolesnika i iskreno zlog čoveka. 

• +1 9
Posted
16 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Ja njega dozivljavam kao najgoru smešu pravog psihičkog bolesnika i iskreno zlog čoveka. 

Da, deluje da je tako, mada čak mislim da je i ovo drugo jače od prvog.

• +1 1
Posted

Tačno tako.
A ove što ga koriste tek treba opandrčiti.
On je bre bio u sedištu SNS-a na izbornu noć!
Ej bre država u kojoj se ministri i predsednik raduju i grle sa takvim primerkom...

....shiit has hit the fan.

• +1 4
Posted

a ne zavrshe mu shalter? :blink: :isuse:

sent from my not bubamoto

• Haha 2
Posted
15 minutes ago, gospa buba said:

a ne zavrshe mu shalter? :blink: :isuse:

Pa ne, неће нико да има посла са таквим ликом. 

Posted

Teško je izdržati da mu ne otvoriš lobanju, a posle ti bude krivo zašto si to sebi dozvolio.

Mislim da SNS navlači nekog da se zajebe i da ga odvali, ali su ljudi još uvek u kontroli. Mogu da zamislim šta bi Ivanović mogao da mu uradi, ali Ivan očigledno nije glup.

• +1 1
Posted
3 hours ago, Frank Pembleton said:

Ej bre država u kojoj se ministri i predsednik raduju i grle sa takvim primerkom...

U vreme dok smo Primerak i ja radili u istoj zgradi, jednog dana je Predsednik Primerku došao u posetu u tu niegovu… organizaciju.

Pomelo me obezbedjenje - tako znam.

Posted

ali shta ce mu on? osim shto ga podmrce u konflikte, chovek koji u rukama drzi i vidljivi i nevidljivi drzavni aparat, i to kompletan, sa svim mogucim delovima i funkcijama :isuse: