kud u maglu Simoviću Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 5 hours ago, msv said: Dejvid Kultard otvara novu sezonu odličan gost za otvaranje sezone 1
renne Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 28 minutes ago, Frank Pembleton said: On dolazi na ovo "voženje" formule o gradu što organizije RedBull ....shiit has hit the fan. da, on će voziti
Jimmy Kowalski Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Nismo imali vozaca Formule 1 na nasim televizijama jos od Alena Oprostija.. 2 1
kud u maglu Simoviću Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 bio je damon hill, 97-8 u bgd kao zepterov gost tad je dama od stila snežana dakić radila intervju sa njim al to nije ni prineti ovome, ma kakav intervju bio 1
Jimmy Kowalski Posted September 15, 2022 Posted September 15, 2022 Ne secam se tog intervjua. Bio sam na onoj konferenciji na otvorenom, gde je domacin bio pokojni Veljko Petrovic, tu sam i dobio Hillov autogram na slicici..
radisa Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Simo Spasić i pretnje... No, nije mi jasno samo, kako su mu OB, Kesić i II uništili život? Daško je za "Okretaćemo Bizona na ražnju" bio provođen, samo da podsetim...
SNARC Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Prosle godine sam regulisao neke papire u cuvenoj Ljermontovljevoj u Bg..Simo bio ispred mene, molio-kumio-Boga prizivao da mu nesto srede. Iznenadio sam se jer sam ocekivao da bar toliko mogu da mu srede i poguraju van institucija i bez dolazenja. Simo je enciklopedijski primer korisnog idiota, stvora koji hoda na dve noge, ide i laje unaokolo bez da dobije ista zauzvrat. Budala koju treba sutirati i izguravati gde god da se pojavi..a i desavalo se to. Nece se zakon obracunavati sa njim. 1
Hamlet Strašni Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Ja njega dozivljavam kao najgoru smešu pravog psihičkog bolesnika i iskreno zlog čoveka. 9
copkillah Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 16 minutes ago, Hamlet Strašni said: Ja njega dozivljavam kao najgoru smešu pravog psihičkog bolesnika i iskreno zlog čoveka. Da, deluje da je tako, mada čak mislim da je i ovo drugo jače od prvog. 1
Frank Pembleton Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 Tačno tako.A ove što ga koriste tek treba opandrčiti.On je bre bio u sedištu SNS-a na izbornu noć!Ej bre država u kojoj se ministri i predsednik raduju i grle sa takvim primerkom.......shiit has hit the fan. 4
gospa buba Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 a ne zavrshe mu shalter? sent from my not bubamoto 2
Hamlet Strašni Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 15 minutes ago, gospa buba said: a ne zavrshe mu shalter? sent from my not bubamoto Pa ne, неће нико да има посла са таквим ликом.
April Posted April 12, 2023 Author Posted April 12, 2023 Teško je izdržati da mu ne otvoriš lobanju, a posle ti bude krivo zašto si to sebi dozvolio. Mislim da SNS navlači nekog da se zajebe i da ga odvali, ali su ljudi još uvek u kontroli. Mogu da zamislim šta bi Ivanović mogao da mu uradi, ali Ivan očigledno nije glup. 1
pt 2.0 Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 3 hours ago, Frank Pembleton said: Ej bre država u kojoj se ministri i predsednik raduju i grle sa takvim primerkom... U vreme dok smo Primerak i ja radili u istoj zgradi, jednog dana je Predsednik Primerku došao u posetu u tu niegovu… organizaciju. Pomelo me obezbedjenje - tako znam.
gospa buba Posted April 12, 2023 Posted April 12, 2023 ali shta ce mu on? osim shto ga podmrce u konflikte, chovek koji u rukama drzi i vidljivi i nevidljivi drzavni aparat, i to kompletan, sa svim mogucim delovima i funkcijama sent from my not bubamoto
Recommended Posts