September 25, 20204 yr 24 minutes ago, Caligula said: Šta hvali? ništa, ovo su gosti koji se zovu kad te neko ispali sad jbg, ako taj džoker izbacuješ u drugoj epizodi nove sezone onda nešto ne štima imaće ozbiljnih problema sa gostima. vlado georgijev, sergej ćetković i ekipa čeka kao zapeta puška
September 25, 20204 yr Pa jebiga nije ovo SAD, ovde ima oko petnaest normalnih javnih licnosti. edit: mada ih i u SAD nema mnogo više Edited September 25, 20204 yr by Caligula
September 25, 20204 yr Ovaj proziva Jovanu i Srđana da su učestvovali u stvaranju sistema koji ih je sada ispljunuo, kao da se ne seća da je ugostio Vučića, Dačića, Tomu, Slinu, Zoranu and co. i prigovara zbog toga što njih dvoje nisu stali uz njega kada je najuren, a seirio je kada je General oteran zbog psihopate.Bednik.
September 25, 20204 yr Mediokritet najobicniji...nije dostojan mnogih koje je ugoscavao svojevremeno..ali, kako je od svog transfera kreirao narativ u kome je on buntovnik, borac protiv diktature...Zaklina ne izgleda lose Edited September 25, 20204 yr by Misko
September 25, 20204 yr Mislim da malo kakite, mislim da ljudi koji gledaju Ivanovića, a to su uglavnom opozicionarski nastrojeni ljudi - nemaju ništa protiv da gledaju i čuju Žake i ekipu.
September 25, 20204 yr Bas preterujete, sta fali devojkama??? Ne moraju sve da budu valjda manekenke i ne znam kakve ribe da bi gostovale u nekom sou programu... Dakle uvek top izgled ispred pameti, sarma.. meeeehhh Edited September 25, 20204 yr by Jumanji
September 25, 20204 yr 4 minutes ago, renne said: Voditeljice sa n1 Žaklina, Tanja, Tanja Izveštavale u onim suzavcima Shvato sa za Žklinu, ali ja tako retko gledam TV, da za ostale nemam pojma...