Apollo Creed Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 16 minutes ago, Frank Pembleton said: Ajoooj... .... Shiit has hit the fan!
Filozof manijak Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 Na PPPu sve Hefneri i serviseri manekenki.
kud u maglu Simoviću Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 24 minutes ago, Caligula said: Šta hvali? ništa, ovo su gosti koji se zovu kad te neko ispali sad jbg, ako taj džoker izbacuješ u drugoj epizodi nove sezone onda nešto ne štima imaće ozbiljnih problema sa gostima. vlado georgijev, sergej ćetković i ekipa čeka kao zapeta puška
Caligula Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 (edited) Pa jebiga nije ovo SAD, ovde ima oko petnaest normalnih javnih licnosti. edit: mada ih i u SAD nema mnogo više Edited September 25, 2020 by Caligula
napadaj Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 Ovaj proziva Jovanu i Srđana da su učestvovali u stvaranju sistema koji ih je sada ispljunuo, kao da se ne seća da je ugostio Vučića, Dačića, Tomu, Slinu, Zoranu and co. i prigovara zbog toga što njih dvoje nisu stali uz njega kada je najuren, a seirio je kada je General oteran zbog psihopate.Bednik.
Misko Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 (edited) Mediokritet najobicniji...nije dostojan mnogih koje je ugoscavao svojevremeno..ali, kako je od svog transfera kreirao narativ u kome je on buntovnik, borac protiv diktature...Zaklina ne izgleda lose Edited September 25, 2020 by Misko
Mil@n Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 Mislim da malo kakite, mislim da ljudi koji gledaju Ivanovića, a to su uglavnom opozicionarski nastrojeni ljudi - nemaju ništa protiv da gledaju i čuju Žake i ekipu.
Jumanji Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 (edited) Bas preterujete, sta fali devojkama??? Ne moraju sve da budu valjda manekenke i ne znam kakve ribe da bi gostovale u nekom sou programu... Dakle uvek top izgled ispred pameti, sarma.. meeeehhh Edited September 25, 2020 by Jumanji
renne Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 Ma to onaj velja i kumsSamo se oni stalno nešto bune
renne Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 ko su te? Voditeljice sa n1Žaklina, Tanja, TanjaIzveštavale u onim suzavcima
radisa Posted September 25, 2020 Posted September 25, 2020 4 minutes ago, renne said: Voditeljice sa n1 Žaklina, Tanja, Tanja Izveštavale u onim suzavcima Shvato sa za Žklinu, ali ja tako retko gledam TV, da za ostale nemam pojma...
Recommended Posts