November 29, 20195 yr znate da je matija hteo da se ispishe iz akademije, revoltiran kad su stvari pocheli da preuzimaju inzenjeri i drugi prirodnjaci, sushtinski neosetljivi za tragichno nacheto fino tkanje srpske nacije. srecom po njega, josh u doba mire markovic, uspostavili su da nema izbacivanja iz ustanove, niti samovoljnog izlazenja. znachi nema dao dinar da se uhvati, nema napolje cuti i trpi sent from bubamoto
December 1, 20195 yr On 29.11.2019. at 21:45, Savic said: Što ne skandiraju isto to Vesićevom gazdi? zato što je gazda peder.
December 30, 20195 yr Izgubio malo živce sad mu Kesić diše za vratom...[emoji12]... Shiit has hit the fan...
December 30, 20195 yr Do juče ga je pljuvao, jer radi za Kopernikus. Videćemo da li će u nedostatku drugih gostiju i njega dovesti u emisiju kao Olju, Maju i Natašu.
December 30, 20195 yr 33 minutes ago, Frank Pembleton said: Izgubio malo živce sad mu Kesić diše za vratom... ... Shiit has hit the fan... ma, pekinezer uskoprcani, kesiću nije ni crno ispod nokta
December 31, 20195 yr curica. misli da je bistar i upire se da njegova bude zadnja. e pa, nećeš ga majci, ivane ivanoviću!
December 31, 20195 yr 17 hours ago, ordi said: oplela sam po njemu, verovatno će me blokirati gad Znajući tebe, verovatno će se cela stvar završiti tako što će I.I.- ja izbaciti sa tvitera. Ali ko ga jebe kad ne zna s kim se kači.