hefaca Posted November 23, 2019 Posted November 23, 2019 3 hours ago, Frank Pembleton said: Pa nije Ivanović jedini autor onoga što izgovara. ... Shiit has hit the fan... Ali su jako slicni/bliski/srodni
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 jel zna neko sa koliko godina je matija b. primljen u sanu?
Ros Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel zna neko sa koliko godina je matija b. primljen u sanu? За дописног члана САНУ изабран је 1983. године, а за редовног 1991. године. rodjen 1939
namenski Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jel zna neko sa koliko godina je matija b. primljen u sanu? Na prijemu Matije je SANU demonstrirala svoje nepokolebljivo disidenstvo i suprotstavljanje Rezimu , bas kao i na чика Добрици…
copkillah Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 koja debilana, nisu mu skandirali zato što je lopov već zato što utakmica kasni
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 ih ko da će to neko da pamti za godinu, dve(par meseci)
Cane Vukic Prebranac Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Срећа па има снимак иначе би неки овде говорили да се није ни десило
Caligula Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 2 hours ago, darling said: ja sam tim dete. sto se mene tice, mali je sjeban za ceo zivot, al od bogatog caca i bogate majke, imace dovoljno da kompenzuje. ne doticu me problemi bogataske dece nimalo. mislim, tim sjeverina, helou, shrvana majka se na instagramu obraca otetom sinu. inace, ako ste zaboravili, tata ima avion i moze svakog jutra sina da vozi u skolu iz srbije u hrvatsku, i da ga vraca svako posle podne nazad. nisam citao tekst ali samo da primetim da zena izgleda kao da je sebi cerka. Kakvi geni leb te jebo, donekle razumem tajkuna zasto je ispao budala
duda Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Pogrešio si topic @Caligula Neobičan početak večeri sa Ivanom. Takoreći in medius gost.
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 2 minutes ago, dùda said: Neobičan početak večeri sa Ivanom. Takoreći bia gost.
Recommended Posts