sherman Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 da, sigurno dok se tusirao. pa je to proslo prilicno nezapazeno
yolo Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 sto kurvir ovoliko razvlaci naseg nacionalnog patuljka?
Ryan Franco Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Meni je najluđe što Prva patuljka sve vreme pozicionira kao kontru pinku, kuriru i smeću. Prodaja cigle za udžbenike.
Takeshi Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 dobar je i ostatak pasusa. pravo valjanje u blatu. Omaleni čoveče, da li ti je nakon ovoga bar malo porastao? Nije, i dalje će ti biti mali, a ti ćeš i dalje duboko patiti zbog toga.Zato je najbolje da se i dalje držiš Bokija 13, jer te jedino noć provedena s njim može osloboditi svih kompleksa koji se godinama talože na tvojoj duši. Ako je uopšte imaš.
kgmr Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 jeste, jeste, vrhunsko štivo. baš sam isto htela da izdvojim, ali nisam htela da budem sebična.
Mp40 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 a tegz i kijvrdz?Medjunozje! Ceo zivot govorim sebi da moram nekoj, u zaru segsija, da kazem: primi se mog medjunozja ali uvek zaboravim. To i: Zelis li malo u straznjicu.
teacher Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 a tegz i kijvrdz?Medjunozje! Ceo zivot govorim sebi da moram nekoj, u zaru segsija, da kazem: primi se mog medjunozja ali uvek zaboravim. To i: Zelis li malo u straznjicu. Zar međunožje nije vezano za ženski polni organ? Muški bi se, pak, nazvao "spolovilo". Mislim, izvor su mi samo tekstovi iz vročeg kaja, ali možda neko zna bolje...
KristinaS Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 jebemtilebacileblebovemajke kakav pogled i raspalost. ovaj izgleda ko će uskoro početi i fizički da napada.
yolo Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ajmo strucnjaci misljenje, jel to koks ili viskoza ili oba?
teacher Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 http://www.kurir-info.rs/stars/ivane-ovo-ti-nije-zena-78644.phpovde ima bolji tag: "mali đokica"
kgmr Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ajmo strucnjaci misljenje, jel to koks ili viskoza ili oba?alkohol.
Frank Pembleton Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 ajmo strucnjaci misljenje, jel to koks ili viskoza ili oba?Alkohol i to onaj splavarski.Jednom je došao da gostuje u neki jutarnji program i pošto je pravo sa splavova došao on dok je čekao rekao je je organizatoru sad ću ja samo da se umijem i kad je došlo vreme da uđe u studio njega nigde i nekom iz zajebavanja padne na pamet da proveri na parkingu kad on tamo kunta u kolima
Recommended Posts