December 18, 2025Dec 18 kupio tek izvadjene iz mora: kozice, hobotnice, grdobinu, jednu manju tunu i dobio umesto kusura dve luce za przenje.koliko mogu da izdrze bez zamrzivaca? Edited December 18, 2025Dec 18 by bradilko
December 18, 2025Dec 18 Nezahvalno je davati prognoze ne znajući uslove, ali neće škoditi dobro ih sve ubrusom prosušiti.
July 7Jul 7 Trebalo bi sledećeg ponedeljka da stignem u HN. S obzirom na to da je praznik (13. jul) čuo sam da ništa živo ne radi i ne sme da radi, ali opet turističko je mesto usred sezone, valjda su oni marketi pored mora otvoreni? Čuo sam da rade marketi u okviru pumpi ali ne dolazim kolima a znam da su pumpe po obodu. No i to je neki bekap, al možda neko zna za nešto po centru.Hvala.Edit: Naravno, pričam samo o radnjama, smešten sam u stanu pa treba da napunim frižider. Znam da ugostiteljski objekti rade... Edited July 7Jul 7 by clandestino Dopuna
July 7Jul 7 5 minutes ago, clandestino said:Trebalo bi sledećeg ponedeljka da stignem u HN. S obzirom na to da je praznik (13. jul) čuo sam da ništa živo ne radi i ne sme da radi, ali opet turističko je mesto usred sezone, valjda su oni marketi pored mora otvoreni? Čuo sam da rade marketi u okviru pumpi ali ne dolazim kolima a znam da su pumpe po obodu. No i to je neki bekap, al možda neko zna za nešto po centru.Hvala.Edit: Naravno, pričam samo o radnjama, smešten sam u stanu pa treba da napunim frižider. Znam da ugostiteljski objekti rade...mrka kaparestorani rade, pa za klopu neće biti problema moj ti je savet da poneseš najosnovnije što će ti pomoći da preguraš praznik. pa 14. lagano u nabavku
July 7Jul 7 vjerovatno ce biti otvorena mala piljara na skveru (preko puta prilaznog puta ka mulu tj gradskoj luci) ali tamo mozes eventualno da se snabdijes vocem i cokoladicama.svakako ponesi najosnovnije, marketi su vrlo disciplinovano zatvoreni.isto pravilo vazi i za nedelje. Edited July 7Jul 7 by morgana
July 7Jul 7 ima i kiwi market na savini blizu matijević kuće(na koji je bačena bomba pre par dana)al nisam 100% siguran da radiradi nedeljom pa mi je to signal
July 7Jul 7 Hvala, to za Kiwi ću da proverim. Ako ništa drugo onda taksi do Igala, ona Petrol pumpa ima HipShop, mislim da tamo ima ono što mi treba.Nego mi braća iz CG kažu da je i 14-og sve zatvoreno, tako da do srede ne izbijam iz kafana...
July 7Jul 7 23 minutes ago, Delija67 said:Idi u TrebinjeDa sam kolima to bi bilo rešenje, pre ulaska u CG sve u gepek i bog da me vidi.
July 7Jul 7 1 hour ago, clandestino said:Da sam kolima to bi bilo rešenje, pre ulaska u CG sve u gepek i bog da me vidi.Poneses hrane za 10 dana i Bog da te vidi.
July 7Jul 7 29 minutes ago, kronostime said:Poneses hrane za 10 dana i Bog da te vidi. Sve sem piva, tamo i Jelen sa Trebjese, ovde i Nikšić iz Apatina...
July 7Jul 7 Just now, clandestino said:Sve sem piva, tamo i Jelen sa Trebjese, ovde i Nikšić iz Apatina...Ponesi i to - sto da te zajebavaju u ovom nji`ovom patriJoCkom ratu?
July 8Jul 8 Samo da pohvalim Herceg-Novi sa novim setalistem i kultivisanim krajem kod titove vile. Izgledace ekstra. I dalje je seljana od Obale AKA palmon bay pa do mimoze. Isto, grad, fasade bas dosta obnovljeno. Voda nam nestajala vec par puta ujutru, slonce (cisternu) od 3T iskljucila jer mi je kamen oko kuce ispod njega pukao.Ulozilo se u HN i vidi se ❤️Moraju jos da porade na infrastrukturi al to pricam vec dekadama. Edited July 8Jul 8 by mustang
July 8Jul 8 šetalište je zaista top, tamo do lazureu junu je i profunkcionisala zabrana kretanja vozila tj mogu da uđu samo oni čije su tablice deponovane