Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

jel nam dolazis na ljeto? heart

• Replies 3.2k
  • Views 288.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bio na zicari. gore se malo setkao. vredelo svaku paru( imao popust zbog ckb kartice pa me kostalo 18 eura)  

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

bio na onoj dritanovojtm žičari, sve u 16 fercera, ima parking, kafić i restorančić(deluje napucano) i francuska pekara za sirotilju, sladoledi suveniri etc. cena je 23€ tur re tur po osobi(18€ ako se

Posted Images

kupio tek izvadjene iz mora: kozice, hobotnice, grdobinu, jednu manju tunu i dobio umesto kusura dve luce za przenje.

koliko mogu da izdrze bez zamrzivaca?

Edited by bradilko

Nezahvalno je davati prognoze ne znajući uslove, ali neće škoditi dobro ih sve ubrusom prosušiti.

• 6 months later...

Trebalo bi sledećeg ponedeljka da stignem u HN. S obzirom na to da je praznik (13. jul) čuo sam da ništa živo ne radi i ne sme da radi, ali opet turističko je mesto usred sezone, valjda su oni marketi pored mora otvoreni? Čuo sam da rade marketi u okviru pumpi ali ne dolazim kolima a znam da su pumpe po obodu. No i to je neki bekap, al možda neko zna za nešto po centru.

Hvala.

Edit: Naravno, pričam samo o radnjama, smešten sam u stanu pa treba da napunim frižider. Znam da ugostiteljski objekti rade...

Edited by clandestino
Dopuna

5 minutes ago, clandestino said:

Trebalo bi sledećeg ponedeljka da stignem u HN. S obzirom na to da je praznik (13. jul) čuo sam da ništa živo ne radi i ne sme da radi, ali opet turističko je mesto usred sezone, valjda su oni marketi pored mora otvoreni? Čuo sam da rade marketi u okviru pumpi ali ne dolazim kolima a znam da su pumpe po obodu. No i to je neki bekap, al možda neko zna za nešto po centru.

Hvala.

Edit: Naravno, pričam samo o radnjama, smešten sam u stanu pa treba da napunim frižider. Znam da ugostiteljski objekti rade...

mrka kapa

restorani rade, pa za klopu neće biti problem

a moj ti je savet da poneseš najosnovnije što će ti pomoći da preguraš praznik. pa 14. lagano u nabavku

vjerovatno ce biti otvorena mala piljara na skveru (preko puta prilaznog puta ka mulu tj gradskoj luci) ali tamo mozes eventualno da se snabdijes vocem i cokoladicama.

svakako ponesi najosnovnije, marketi su vrlo disciplinovano zatvoreni.

isto pravilo vazi i za nedelje.

Edited by morgana

ima i kiwi market na savini blizu matijević kuće(na koji je bačena bomba pre par dana)

al nisam 100% siguran da radi

radi nedeljom pa mi je to signal

Hvala, to za Kiwi ću da proverim. Ako ništa drugo onda taksi do Igala, ona Petrol pumpa ima HipShop, mislim da tamo ima ono što mi treba.

Nego mi braća iz CG kažu da je i 14-og sve zatvoreno, tako da do srede ne izbijam iz kafana...

Idi u Trebinje

23 minutes ago, Delija67 said:

Idi u Trebinje

Da sam kolima to bi bilo rešenje, pre ulaska u CG sve u gepek i bog da me vidi.

1 hour ago, clandestino said:

Da sam kolima to bi bilo rešenje, pre ulaska u CG sve u gepek i bog da me vidi.

Poneses hrane za 10 dana i Bog da te vidi. s_d

29 minutes ago, kronostime said:

Poneses hrane za 10 dana i Bog da te vidi. s_d

Sve sem piva, tamo i Jelen sa Trebjese, ovde i Nikšić iz Apatina...

Just now, clandestino said:

Sve sem piva, tamo i Jelen sa Trebjese, ovde i Nikšić iz Apatina...

Ponesi i to - sto da te zajebavaju u ovom nji`ovom patriJoCkom ratu?

D

Samo da pohvalim Herceg-Novi sa novim setalistem i kultivisanim krajem kod titove vile. Izgledace ekstra. I dalje je seljana od Obale AKA palmon bay pa do mimoze. Isto, grad, fasade bas dosta obnovljeno. Voda nam nestajala vec par puta ujutru, slonce (cisternu) od 3T iskljucila jer mi je kamen oko kuce ispod njega pukao.

Ulozilo se u HN i vidi se ❤️

Moraju jos da porade na infrastrukturi al to pricam vec dekadama.

Edited by mustang

šetalište je zaista top, tamo do lazure

u junu je i profunkcionisala zabrana kretanja vozila tj mogu da uđu samo oni čije su tablice deponovane