Aleksandar88 Posted August 11, 2021 Posted August 11, 2021 Ako ti je očev auto, ili isto prezime i adresa čak i da ti traže mislim da će te pustiti i bez podmazivanja.
ivy Posted August 12, 2021 Posted August 12, 2021 hvala svima na savetima i ohrabrenju...idem bez pa sta bude.
lord_s Posted August 30, 2021 Posted August 30, 2021 Planiram sa devojkom u Budvu na 2 nedelje, oboje nosimo posao sa sobom pa rekoh da vidim da li je jos neko mozda uzimao ovu MTelovu karticu sa 500GB interneta i kakva su iskustva? https://mtel.me/oec/prepaid-mobilni-paket/prepaid/m-tel-turist5 Ne bih se bas oslanjao na wifi u smestaju
onamonamo Posted August 31, 2021 Author Posted August 31, 2021 to uvek uzimam kad odem, jedini problem mi je skoro nikakva minutaza za lokalne pozive
morgana Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 (edited) On 30.8.2021. at 21:02, lord_s said: Planiram sa devojkom u Budvu na 2 nedelje, oboje nosimo posao sa sobom pa rekoh da vidim da li je jos neko mozda uzimao ovu MTelovu karticu sa 500GB interneta i kakva su iskustva? https://mtel.me/oec/prepaid-mobilni-paket/prepaid/m-tel-turist5 Ne bih se bas oslanjao na wifi u smestaju ja imam telekom karticu od 500 gb i sluzi me odlicno, serujem mrezu na laptop i radim bez problema Edited September 1, 2021 by morgana
bradilko Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 8 hours ago, KNKNPNKN said: to uvek uzimam kad odem, jedini problem mi je skoro nikakva minutaza za lokalne pozive svi turist paketi ( mtel, telenor, telekom) maju samo 500 g neta bez drugih resursa. probaj sledeci put da nadjes mtel vrh paket. 400 g, 400 minuta u svim mrezama u cg, 400 sms, validnost 14 dana. prvom dopunom dobijas sve ovo i produzavas validnost jos dve nedelje
renne Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 A šta će vam to kada nema više naplate rominga?
Filozof manijak Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Just now, renne said: A šta će vam to kada nema više naplate rominga? Jel to važi i za net podatke?
Aleksandar88 Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Zar ne vazi samo do odredjene kolicine gigabajta, koja opet zavisi od mreze do mreze?
Gylfi Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 1.8gb (od 10 u paketu) imali zaBosnu u A1. In tarifa.
renne Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Pa zavisi, ali svakako se ne naplaćuje, ovi svi srednji telenor paketi imaju po 5giga, što je sasvim dovoljno za neko normalno letovanje
lord_s Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 4 hours ago, morgana said: ja imam telekom karticu od 500 gb i sluzi me odlicno, serujem mrezu na laptop i radim bez problema Hvala na informaciji! 2 hours ago, renne said: A šta će vam to kada nema više naplate rominga? Nema, ali postoji ogranicenje u kolicini podataka. Nas dvoje smo u Telenoru i imali bi sveukupno 5gb na obe kartice. Obzirom da moja devojka mora da je na Zoomu svih 8 sati dnevno, da i ja imam cesto po 3-4 video poziva na dan, i da planiramo da ostanemo mozda i ceo septembar, 5gb bi nam potrajalo vrv prvih par dana
renne Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 To je nešto drugo ako se ostaje mesecima. Za turistička putovanja je realno dovoljno ovo preko svog provjdera
ultra plasticni Posted September 1, 2021 Posted September 1, 2021 Bolje ponesite cebad i jorgane neki naramak drva i hepo kocke
Recommended Posts