Anonymous Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 4 minutes ago, bradilko said: kazu otvaranje od 15. jula Kažu. To slušam od juna. Mada bi bilo logično, jako dobro znaju da Srbi dolaze na CG primorje negde od 15-tog jula, pa do 15-tog avgusta, to je sezona, ostalo su Rusi i oni što imaju kuće dole. Kako će samo da pohrle dole oni što se kunu da više nogom neće kročiti u CG, nego će u Grčku, naravno ukoliko zaista otvore.
Anonymous Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 1 hour ago, placenik said: Hoce li biti otvaranja pre izbora? Prodje visokogorska sezona... A, mi nismo visokogorci, najviši vrh nam je 1894 m, najviši vrh Jadrana doduše.
kud u maglu Simoviću Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 54 minutes ago, bradilko said: kazu otvaranje od 15. jula jel i za nas srbijance?
bradilko Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: jel i za nas srbijance? za kog drugog? 🙃
bradilko Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: sačekaću ja septembar bojim se da ce tad korona da poraste jer su izbori 30. avgusta.
yabadaba Posted July 9, 2020 Posted July 9, 2020 Mislim da više ne postoje ni teoretske šanse da se pre septembra-okrobra otvore granice. To da se otvara za 5 dana slusam mesecima, a u stvarnosti se zatvara sve više i više.
Anonymous Posted July 10, 2020 Posted July 10, 2020 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: sačekaću ja septembar I ja, mada i od tog polako odustajem.
ObiW Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 Topla, danas. Madjar sklonio lezaljke i suncobrane, nema vode na tusevima.
bradilko Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 jeste lepo za mene lokalca ali kad znas da ce mnogi bankrotirati i osiromasiti nije bas kao u oktobru. postoji zakonitost- leto je, turisti nagrnu, bezanija u sto praznija mesta. to je vec igra, interesantna.
James Marshall Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 Eh, na ovoj plaži sam proveo djetinjstvo, bar nekoliko godina po par mjeseci smo dolazili kod rodbine.
mustang Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 (edited) 22 minutes ago, James Marshall said: Eh, na ovoj plaži sam proveo detinjstvo, bar nekoliko godina po par mjeseci smo dolazili kod rodbine. i ja....tinejdz dane...’90-‘94...redovno doduse plivala sa drugaricom do igalo plaze (la bamba sada...plaza na kojoj sam odrasla) i nazad do tople. posle toga se islo na hotel plazu Edited July 15, 2020 by mustang
Recommended Posts