pacey defender Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Šta su najbolje opcije za privremeni 10dana internet u CG? Ne treba mi mnogo neta, samo da se nađe.
Ras Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Za mts korisnike imaš roming dodatke sa neograničenim pristupom internetu. Ne znam kako je sa drugim operaterima.
kud u maglu Simoviću Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 2 hours ago, Ras said: Za mts korisnike imaš roming dodatke sa neograničenim pristupom internetu. Ne znam kako je sa drugim operaterima. 10 dana 999 din, dolazni, odlazni ka mts i internet
Anonymous Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 10 hours ago, pacey defender said: Šta su najbolje opcije za privremeni 10dana internet u CG? Ne treba mi mnogo neta, samo da se nađe. Ako ćeš da kupuješ lokalnu kartu 3 evra ti je 15 dana u mtelu.
morgana Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Ljupka životinjica. Brano Gvozdenović je betonirao Dobreč. Koliko treba biti Taliban pa to uraditi?
Anonymous Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Da, da. Još jedno mesto nestalo. Kažu da je ideja da Zorana (bivšeg zakupca) zaposle u tom zabetoniranom kao utehu.
I*m with the pilots Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 Da li taj surlas izjede palmu iznutra? Pricao nam je gazda u Grckoj, na Sitoniji, da je tamo neka ~bubasvaba napala palme (tj. jednu konkretnu vrstu), pojede ih iznutra, od gore na dole.
Anonymous Posted July 2, 2019 Posted July 2, 2019 (edited) Da. I onda joj se, jadnoj, samo opuste grane, posivi, i to je to. Čitav proces, gledajući spolja, ide veoma brzo. Edited July 2, 2019 by Anonymous
pacey defender Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Magistrala je na nekim mestima bas nebezbedna. Ima neki improvizovani silazak na Kamenovo. Zapravo je izlazak sa plaze u traku ka Baru ali ljudi prave sktenje desno pod ostrim uglom. - tu sam naucio da smanjim na 20. Pesacki prelazi su iza krivina, neki bez plavog znaka za prelaz. 1 mentol mi je trubio sto sam stao na prelazu u Rafailovicima, koji deluje kao avantura za samoubice. Stop znakovi na ulasku u magistralu su retkost valjda jer se podrazumeva ko ima prednost. Stvarno treba na ovome da se poradi, a prilicno je jednostavno. Javicu se sa ostalim utiscima.
bradilko Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 2 minutes ago, pacey defender said: Magistrala je na nekim mestima bas nebezbedna. Ima neki improvizovani silazak na Kamenovo. Zapravo je izlazak sa plaze u traku ka Baru ali ljudi prave sktenje desno pod ostrim uglom. - tu sam naucio da smanjim na 20. Pesacki prelazi su iza krivina, neki bez plavog znaka za prelaz. 1 mentol mi je trubio sto sam stao na prelazu u Rafailovicima, koji deluje kao avantura za samoubice. Stop znakovi na ulasku u magistralu su retkost valjda jer se podrazumeva ko ima prednost. Stvarno treba na ovome da se poradi, a prilicno je jednostavno. Javicu se sa ostalim utiscima. i turisti leti donose "radost" na putevima..
ObiW Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 9 minutes ago, pacey defender said: Javicu se sa ostalim utiscima. Probaj da preteknes domaceg. Javi sta je bilo.
Anonymous Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 To je onaj Roganović što su ga zatukli u Figlmileru u Beču. Dobar čovek bio, bog da mu dušu prosti. Naručila malobrojna preživela familija, pa ti prefarbaj ovo ako imaš muda. Verovatno su i kamere postavili nedge.
morgana Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 17 hours ago, Anonymous said: To je onaj Roganović što su ga zatukli u Figlmileru u Beču. Dobar čovek bio, bog da mu dušu prosti. Naručila malobrojna preživela familija, pa ti prefarbaj ovo ako imaš muda. Verovatno su i kamere postavili nedge. gdje je bre ovo?
ivy Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 18 hours ago, ObiW said: Probaj da preteknes domaceg. Javi sta je bilo. zju a o njihovom ,,zabijanju u guzicu,, i na pola metra od mene da ne pricam... magistralu leti treba dici u vazduh.celom duzinom.
Recommended Posts