Jump to content

Featured Replies

Šta su najbolje opcije za privremeni 10dana internet u CG? Ne treba mi mnogo neta, samo da se nađe. 

Za mts korisnike imaš roming dodatke sa neograničenim pristupom internetu.

Ne znam kako je sa drugim operaterima.

2 hours ago, Ras said:

Za mts korisnike imaš roming dodatke sa neograničenim pristupom internetu.

Ne znam kako je sa drugim operaterima.

10 dana 999 din, dolazni, odlazni ka mts

i internet

10 hours ago, pacey defender said:

Šta su najbolje opcije za privremeni 10dana internet u CG? Ne treba mi mnogo neta, samo da se nađe. 

Ako ćeš da kupuješ lokalnu kartu 3 evra ti je 15 dana u mtelu.

IMG_20190622_163002.thumb.jpg.cef8921e07ea6f99ae50e01157a35cf0.jpg

Ljupka životinjica.

Brano Gvozdenović je betonirao Dobreč. Koliko treba biti Taliban pa to uraditi?

Da, da. Još jedno mesto nestalo. Kažu da je ideja da Zorana (bivšeg zakupca) zaposle u tom zabetoniranom kao utehu.

Da li taj surlas izjede palmu iznutra? Pricao nam je gazda u Grckoj, na Sitoniji, da je tamo neka ~bubasvaba napala palme (tj. jednu konkretnu vrstu), pojede ih iznutra, od gore na dole.

Da. I onda joj se, jadnoj, samo opuste grane, posivi, i to je to. Čitav proces, gledajući spolja, ide veoma brzo.

Edited by Anonymous

Magistrala je na nekim mestima bas nebezbedna. Ima neki improvizovani silazak na Kamenovo. Zapravo je izlazak sa plaze u traku ka Baru ali ljudi prave sktenje desno pod ostrim uglom. - tu sam naucio da smanjim na 20. Pesacki prelazi su iza krivina, neki bez plavog znaka za prelaz. 1 mentol mi je trubio sto sam stao na prelazu u Rafailovicima, koji deluje kao avantura za samoubice. Stop znakovi na ulasku u magistralu su retkost valjda jer se podrazumeva ko ima prednost. Stvarno treba na ovome da se poradi, a prilicno je jednostavno.

Javicu se  sa ostalim utiscima.

2 minutes ago, pacey defender said:

Magistrala je na nekim mestima bas nebezbedna. Ima neki improvizovani silazak na Kamenovo. Zapravo je izlazak sa plaze u traku ka Baru ali ljudi prave sktenje desno pod ostrim uglom. - tu sam naucio da smanjim na 20. Pesacki prelazi su iza krivina, neki bez plavog znaka za prelaz. 1 mentol mi je trubio sto sam stao na prelazu u Rafailovicima, koji deluje kao avantura za samoubice. Stop znakovi na ulasku u magistralu su retkost valjda jer se podrazumeva ko ima prednost. Stvarno treba na ovome da se poradi, a prilicno je jednostavno.

i turisti leti donose "radost" na putevima..

9 minutes ago, pacey defender said:

Probaj da preteknes domaceg. Javi sta je bilo. 

IMG_20190703_180314.jpg.87be3a8819b08b93a86f450689437c07.jpg

To je onaj Roganović što su ga zatukli u Figlmileru u Beču. Dobar čovek bio, bog da mu dušu prosti. :D

Naručila malobrojna preživela familija, pa ti prefarbaj ovo ako imaš muda. Verovatno su i kamere postavili nedge.

17 hours ago, Anonymous said:

IMG_20190703_180314.jpg.87be3a8819b08b93a86f450689437c07.jpg

To je onaj Roganović što su ga zatukli u Figlmileru u Beču. Dobar čovek bio, bog da mu dušu prosti. :D

Naručila malobrojna preživela familija, pa ti prefarbaj ovo ako imaš muda. Verovatno su i kamere postavili nedge.

gdje je bre ovo?

18 hours ago, ObiW said:

Probaj da preteknes domaceg. Javi sta je bilo. 

zju a o njihovom ,,zabijanju u guzicu,, i na pola metra od mene da ne pricam...

magistralu leti treba dici u vazduh.celom duzinom.