foto Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 (edited) samo da se cekiram medju ove sto su evoluirali (sto kaze mau). doduse voda koju pijem je iz cisterni/bistijerni, vodovoda prekoputa nema, a i more na rosama je sigurno cistije nego u igalu. ali cenim da su devedesete, provedene u krasicima izgradile moj imunitet za sva vremena. sigurno i nas dugogodisnji trening sigurno daje rezultate, primetim to po prijateljima u gostima s godine na godinu. nisu tako 'izdrzljivi' kao mi, forumski bokelji. Edited September 1, 2017 by foto
koksy Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 ja sam se već prijavljivao na bolesnivatsap dok sam bio u pre desetak dana HN. ove godine i ćerka i ja fasovali dvodnevni stomačni virus. prethodne tri godine (2xHN + 1xPetrovac) nas mimoišlo. kod nas garantovano nije imalo veze sa uličnom hranom.
Anonymous Posted September 1, 2017 Posted September 1, 2017 I morska voda je zagađena u Novom. Nipošto se ne kupati iza tunela prema Igalu, niti na Žalu. Interesantno, voda na Škveru, među onim jedrilicama i čamcima je čista i tamo se kupaju lokalci. A turisti im se smeju i onda odu u onu kanalizaciju na Žalu. ...ali cenim da su devedesete, provedene u krasicima izgradile moj imunitet za sva vremena. Isti slučaj. Majko mila, kad se samo setim.
ToniAdams Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 I morska voda je zagađena u Novom. Nipošto se ne kupati iza tunela prema Igalu, niti na Žalu. Interesantno, voda na Škveru, među onim jedrilicama i čamcima je čista i tamo se kupaju lokalci. A turisti im se smeju i onda odu u onu kanalizaciju na Žalu. Isti slučaj. Majko mila, kad se samo setim. saci ga najebo kod mustanga
mustang Posted September 6, 2017 Posted September 6, 2017 (edited) ona ostrvca su niksicko slano jezero ako se ne varam i kako izgleda kad nemamo struje Edited September 6, 2017 by mustang
Anonymous Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Inače, lepa jesen, mada prognoziraju kišu narednih dana. Lovćen i Štirovnik sa moje terase:
Anonymous Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 otpade R To je na luštičkom engleskom, na žvinjskom engleskom se kaže 'FOOR SALE', nemam ovde fotku, kačio sam ranije.
mustang Posted September 8, 2017 Posted September 8, 2017 Inače, lepa jesen, mada prognoziraju kišu narednih dana. Lovćen i Štirovnik sa moje terase: aih, zastaje dah. sad te razumem sto ti se ne ide u civilizaciju...prelepo. svaka cast kako si namestio sebi da uzivas i radis u isto vreme.
Anonymous Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Koje uživanje i dalje može da se kupa, nema muzike, dece niti skutera, čuje se more konačno.
namenski Posted October 6, 2017 Posted October 6, 2017 Koje uživanje i dalje može da se kupa, nema muzike, dece niti skutera, čuje se more konačno. E, od danas vise ne može, ureče ga ti
Anonymous Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 Da, sledeće nedelje kažu da će biti oko 20-23 stepena, a valjda ova bura neće mnogo ohladiti more. Idealno.
Recommended Posts