halloween Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 http://www.blic.rs/vesti/drustvo/medunarodni-vozovi-stigli-u-bar/jcxmdh5 Kako nije sramota ove slepce iz Zeljeznica CG da im je obrazlozenje sto nisu mogli da u celoj CG nadju 10 autobusa da prevezu 600 putnika od Prijepolja do Bijelog Polja?
Mil@n Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Evo me u busu, bome svaka preporuka za blue line. Baš fancy I udobno, wifi i usb punjač ispod sedišta. 5100 povratna. Nego, odakle net u busu? Mobilni pa preko neko rutera ide na nas ili satelitski? Hawaii Mate 9
ToniAdams Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 ja sam jednom iso tim blulajnom i kad smo se spustali serpentinama i kozjim stazama sa zlatibora vozaci su zamenili mesta ne zaustavljajuci bus.
Frank Pembleton Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 ja sam jednom iso tim blulajnom i kad smo se spustali serpentinama i kozjim stazama sa zlatibora vozaci su zamenili mesta ne zaustavljajuci bus. Pripsalo se coveku, sta sad...
koksy Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 ja sam jednom iso tim blulajnom i kad smo se spustali serpentinama i kozjim stazama sa zlatibora vozaci su zamenili mesta ne zaustavljajuci bus. ajde prestani više obmanjivati ovaj napaćeni narod
mustang Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 (edited) u kaliforniji min 5 godina zatvora. 99% pozara su ljudski faktor. pa ti rodjo baci pikavac na suvo mesto. u hills nemas pravo da pusis cak ni ispred porcha rodjene kuce Edited July 24, 2017 by mustang
morgana Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Poljak priznao da je podmetnuo požar na Žanjicu dva poljaka su privodjena i prije par dana na lustici, policija ih je zatekla izgrebane i sa macetama blizu pozarista, ali nije bilo dokaza da su oni podmetali pozare.
mustang Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 ima li neko preporuku koju agenciju za rafting na tari iz herceg novog uzeti?
Dagmar Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 Poljak priznao da je podmetnuo požar na Žanjicu dva poljaka su privodjena i prije par dana na lustici, policija ih je zatekla izgrebane i sa macetama blizu pozarista, ali nije bilo dokaza da su oni podmetali pozare. Jednog od ovih dana videćemo i vest kako su žene na moru ubile nekoga skuterom, šutiranjem, i zapalile planinu, selo i grad.
ToniAdams Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 jbt. stvarno ne kapiram sta je u glavi nekom ko podmece pozar. odvratno i tuzno.
Frank Pembleton Posted July 25, 2017 Posted July 25, 2017 jbt. stvarno ne kapiram sta je u glavi nekom ko podmece pozar. odvratno i tuzno. Bolest, eto sta je....
Recommended Posts