Jump to content
IGNORED

CG

onamonamo

Recommended Posts

Posted

Evo me u busu, bome svaka preporuka za blue line. Baš fancy I udobno, wifi i usb punjač ispod sedišta. :Hail: 5100 povratna.

Nego, odakle net u busu? Mobilni pa preko neko rutera ide na nas ili satelitski?

Hawaii Mate 9

Posted

ja sam jednom iso tim blulajnom i kad smo se spustali serpentinama i kozjim stazama sa zlatibora vozaci su zamenili mesta ne zaustavljajuci bus.

Posted

ja sam jednom iso tim blulajnom i kad smo se spustali serpentinama i kozjim stazama sa zlatibora vozaci su zamenili mesta ne zaustavljajuci bus.

Pripsalo se coveku, sta sad...

Posted

ajde prestani više obmanjivati ovaj napaćeni narod

furiousPC.gif

Posted

Vozili vezanih očiju unatraške

Posted (edited)

u kaliforniji min 5 godina zatvora. 99% pozara su ljudski faktor. pa ti rodjo baci pikavac na suvo mesto. u hills nemas pravo da pusis cak ni ispred porcha rodjene kuce

Edited by mustang
Posted

ima li neko preporuku koju agenciju za rafting na tari iz herceg novog uzeti?

Posted

Poljak priznao da je podmetnuo požar na Žanjicu

dva poljaka su privodjena i prije par dana na lustici, policija ih je zatekla izgrebane i sa macetama blizu pozarista, ali nije bilo dokaza da su oni podmetali pozare. 

Jednog od ovih dana videćemo i vest kako su žene na moru ubile nekoga skuterom, šutiranjem, i zapalile planinu, selo i grad.

Posted

jbt. stvarno ne kapiram sta je u glavi nekom ko podmece pozar. odvratno i tuzno.

Posted

jbt. stvarno ne kapiram sta je u glavi nekom ko podmece pozar. odvratno i tuzno.

Bolest, eto sta je....