Budja Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Megan?Da li je u pitanju trik da se doda malo slozenosti jednodimenzionalnom liku?Ili ja ne razumem zene. :(
morgana Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 (edited) trebalo je nekako prikazati seksualnu revoluciju, a ona je pravi izbor za to jer njen lik moze da donese tenziju (sto likovi na daljoj periferiji ne bi mogli)edit: megan je ikona svog vremena, kao sto je to bila i beti. Edited March 28, 2012 by morgana
Filipenko Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Odakle ideja da su žene višedimenzionalne? Jel zato što po pravilu ne znaju šta hoće i foliraju se?
ljuttko Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Odakle ideja da su žene višedimenzionalne? Jel zato što po pravilu ne znaju šta hoće i foliraju se?Šta su to višedimenzionalne vs jednodimenzionalne žene Evo je Beti u drugoj epizodi ;) reklo bi se višedimenzionalna ;) na neki način
morgana Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 visedimenzionalne su one koje su visoke, ali imaju i sise
Budja Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 suvise direktno sto se 60ih tice: Stonsi, insistiranje kako je Megan druga generacija, pa jos naglaseno u razgovoru Beti sa prijateljicom na rucku. Hit dana: Pit. Zanimljivo kako u ovoj sezoni uspevaju da od njega nacine simpaticnog lika.
scab Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 bezveze mi je nova epizodajeste nešto slabija ali meni se svidelo gotovo sve sem debele betty. inače, ova epizoda je prva koju je režirao john hamm.
Ryan Franco Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 tjah. bolje nego prošla. debela beti je baš tužan lik. jebali ih stonsi.
lostfanforever Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 uh, meni je ova cetvrta odlicna! sekunde/minuti neverice nakon scene sa donom u spavacoj sobi. doduse sve vreme mi je bilo cudno jer je noc i samo sam razmisljala ali gde je megan, gde je megan? did he or did he not?! najgore, sto mi nije tesko bilo da poverujem da jeste ...odlicne paralele sa ubicom u chicagu i devojkom sakrivenom ispod kreveta i donovim sakrivanjem tela ispod kreveta + sally ispod dvoseda nakon pilula za spavanje.cini mi se da se ove sezone manje radnja vrti oko dona vec da na smenu jedan od likova zablista (pete, roger, peggy...ova epizoda onda definitovno pripada joan !!) e da i dosta rasizma u ovih par epizoda ove sezonenastavite :)
lostfanforever Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 (edited) ili oftopic, svidja mi se ovaj women empowerment ove sezone Edited April 9, 2012 by lostfanforever
Recommended Posts