maheem Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 spremao buđavu ribu i aj da je napravim s povrćem. izdinstam luk, praziluk, paprika, šargarepa, slanina, dodam paradajz, vino, malo meda, ljute, sve super al preteram sa ruzmarinom u ribi sve mi sad miriše na ruzmarin, grlić pivske flaše, cigarete, čista majica... jedem narezak i osećam ruzmarin
banatjanin Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 znači ručak ti je mirisao na svadbu.buđava riba? to je...?
maheem Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 smrznuti oslić. smorio sam ukućane svojom nervozom i razočarenjem zbog ruzmarina sinoć...
Frank Pembleton Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 "Oplemenjivanje" supe Supa je supa .Ne filozofiraj mnogo samo je skuvaj....
Frau Gabrijela Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 mislim da ovde pripada.bila sinoć na večeri kod novopečenih domaćina i domaćice. iznose sve ponude i izvinjavaju se što nema ruske salate. kažu napravili oni još za novu godinu onoliko, da se ne muče da ne seckaju opet za sedam dana. i zledili. kad su izvadili iz zamrzivača nestao majonez, povrće se, na njihovo zaprepašćenje, našlo u nekoj sluzavoj vodi. ozbiljno nam ljudi pripovedaju. dakle- ne ledite rusku salatu!
Alphons Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 nekako mi je sve to previse: chizkejk+poh+secer u prahu+slag+preliv+++ zašto bi iko na bilo koji način dirao dobar čizkejk, osim da ga moooožda prelije šlagom i pojede, nije mi jasno. nadam se da se neću usrati u Domu omladine. mislim da ovde pripada.bila sinoć na večeri kod novopečenih domaćina i domaćice. iznose sve ponude i izvinjavaju se što nema ruske salate. ali izvinjavaju se... :lol:In other news, keva juče napravila odličnu proju koristeći samo kukuruzno brašno + sir + kiselu vodu.Danas je odlučila da popravi recept, pa je dodala integralno brašno. Rezultat je da je proja pečena sat i 40 minuta, da je i dalje živa*, i da je pokušavam da je spasim kako znam i umem. *Osim gornje kore, koja je prepečena.
rajka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 In other news, keva juče napravila odličnu proju koristeći samo kukuruzno brašno + sir + kiselu vodu.sta, bez ulja?
Alphons Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 kamo sreće, pola šolje ulja je stavila. Nego nije bilo bitno za priču :D
Alphons Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 realno, ne može. Da može, moji ženski preci bi našli način.
Aleksija Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 dok ne bude pohovana konplet lepinja, sve je to nista.ja videla jednog kako trazi da mu u komplet lepinju stave pljeskavicu. i oni jesu.
dig_chohano Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Ja to potpuno razumem, svojevremeno sam sa kumom jeo roštilj u Roždanstvu na Zlatiboru sa komplet lepinjom umesto hleba.
Aleksija Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 izostavili pecenje? kakvo uzdrzavanje :)a posle baklava sa slagom i kuglama sladoleda (to jedna moja koleginica uredno trazi u kafanama)
cmrlj Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 moj otac uveo novi nacin serviranja pasta fazola: danas ga posluzio bez trunke soli. zasto? najbolje je kad svako sebi moze da posoli po ukusu, rece on.
Recommended Posts