Jump to content
IGNORED

Kod babe Čohano

dig_chohano

Recommended Posts

Posted

spremao buđavu ribu i aj da je napravim s povrćem. izdinstam luk, praziluk, paprika, šargarepa, slanina, dodam paradajz, vino, malo meda, ljute, sve super al preteram sa ruzmarinom u ribi :isuse: sve mi sad miriše na ruzmarin, grlić pivske flaše, cigarete, čista majica... jedem narezak i osećam ruzmarin :frust:

Posted
:lol: znači ručak ti je mirisao na svadbu.buđava riba? to je...?
Posted

smrznuti oslić. smorio sam ukućane svojom nervozom i razočarenjem zbog ruzmarina sinoć...

Posted

"Oplemenjivanje" supe angry.gif Supa je supa .Ne filozofiraj mnogo samo je skuvaj....

• 5 weeks later...
Posted

mislim da ovde pripada.bila sinoć na večeri kod novopečenih domaćina i domaćice. iznose sve ponude i izvinjavaju se što nema ruske salate. kažu napravili oni još za novu godinu onoliko, da se ne muče da ne seckaju opet za sedam dana. i zledili. kad su izvadili iz zamrzivača nestao majonez, povrće se, na njihovo zaprepašćenje, našlo u nekoj sluzavoj vodi. ozbiljno nam ljudi pripovedaju. laugh.gifisuse.gifdakle- ne ledite rusku salatu! biggrin.gif

Posted
nekako mi je sve to previse: chizkejk+poh+secer u prahu+slag+preliv+++ :isuse:
zašto bi iko na bilo koji način dirao dobar čizkejk, osim da ga moooožda prelije šlagom i pojede, nije mi jasno.
nadam se da se neću usrati u Domu omladine.
:lol:
mislim da ovde pripada.bila sinoć na večeri kod novopečenih domaćina i domaćice. iznose sve ponude i izvinjavaju se što nema ruske salate.
ali izvinjavaju se... :lol:In other news, keva juče napravila odličnu proju koristeći samo kukuruzno brašno + sir + kiselu vodu.Danas je odlučila da popravi recept, pa je dodala integralno brašno. Rezultat je da je proja pečena sat i 40 minuta, da je i dalje živa*, i da je pokušavam da je spasim kako znam i umem. *Osim gornje kore, koja je prepečena.
Posted
In other news, keva juče napravila odličnu proju koristeći samo kukuruzno brašno + sir + kiselu vodu.
sta, bez ulja?
Posted

kamo sreće, pola šolje ulja je stavila. Nego nije bilo bitno za priču :D

Posted

realno, ne može. Da može, moji ženski preci bi našli način.

Posted
dok ne bude pohovana konplet lepinja, sve je to nista.
ja videla jednog kako trazi da mu u komplet lepinju stave pljeskavicu. i oni jesu.
Posted

Ja to potpuno razumem, svojevremeno sam sa kumom jeo roštilj u Roždanstvu na Zlatiboru sa komplet lepinjom umesto hleba.

Posted

izostavili pecenje? kakvo uzdrzavanje :)a posle baklava sa slagom i kuglama sladoleda (to jedna moja koleginica uredno trazi u kafanama)

Posted

Ne ide slatko uz pivo :(

• 3 weeks later...
Posted

moj otac uveo novi nacin serviranja pasta fazola: danas ga posluzio bez trunke soli. zasto? najbolje je kad svako sebi moze da posoli po ukusu, rece on.