December 8, 201113 yr spremao buđavu ribu i aj da je napravim s povrćem. izdinstam luk, praziluk, paprika, šargarepa, slanina, dodam paradajz, vino, malo meda, ljute, sve super al preteram sa ruzmarinom u ribi sve mi sad miriše na ruzmarin, grlić pivske flaše, cigarete, čista majica... jedem narezak i osećam ruzmarin
December 9, 201113 yr smrznuti oslić. smorio sam ukućane svojom nervozom i razočarenjem zbog ruzmarina sinoć...
January 8, 201213 yr mislim da ovde pripada.bila sinoć na večeri kod novopečenih domaćina i domaćice. iznose sve ponude i izvinjavaju se što nema ruske salate. kažu napravili oni još za novu godinu onoliko, da se ne muče da ne seckaju opet za sedam dana. i zledili. kad su izvadili iz zamrzivača nestao majonez, povrće se, na njihovo zaprepašćenje, našlo u nekoj sluzavoj vodi. ozbiljno nam ljudi pripovedaju. dakle- ne ledite rusku salatu!
January 8, 201213 yr nekako mi je sve to previse: chizkejk+poh+secer u prahu+slag+preliv+++ zašto bi iko na bilo koji način dirao dobar čizkejk, osim da ga moooožda prelije šlagom i pojede, nije mi jasno. nadam se da se neću usrati u Domu omladine. mislim da ovde pripada.bila sinoć na večeri kod novopečenih domaćina i domaćice. iznose sve ponude i izvinjavaju se što nema ruske salate. ali izvinjavaju se... :lol:In other news, keva juče napravila odličnu proju koristeći samo kukuruzno brašno + sir + kiselu vodu.Danas je odlučila da popravi recept, pa je dodala integralno brašno. Rezultat je da je proja pečena sat i 40 minuta, da je i dalje živa*, i da je pokušavam da je spasim kako znam i umem. *Osim gornje kore, koja je prepečena.
January 8, 201213 yr In other news, keva juče napravila odličnu proju koristeći samo kukuruzno brašno + sir + kiselu vodu.sta, bez ulja?
January 8, 201213 yr dok ne bude pohovana konplet lepinja, sve je to nista.ja videla jednog kako trazi da mu u komplet lepinju stave pljeskavicu. i oni jesu.
January 8, 201213 yr Author Ja to potpuno razumem, svojevremeno sam sa kumom jeo roštilj u Roždanstvu na Zlatiboru sa komplet lepinjom umesto hleba.
January 8, 201213 yr izostavili pecenje? kakvo uzdrzavanje :)a posle baklava sa slagom i kuglama sladoleda (to jedna moja koleginica uredno trazi u kafanama)
January 29, 201213 yr moj otac uveo novi nacin serviranja pasta fazola: danas ga posluzio bez trunke soli. zasto? najbolje je kad svako sebi moze da posoli po ukusu, rece on.