April 1, 20232 yr Nikola Otašević kod Jao Mileta. Ali na pola podkasta upada aprijatni Žule i hajdžekuje ulogu gosta do kraja emisije. Najjjjači momenat, nakon što je već ušao u neku spiku i opustio se, želeći da se obrati gostu kae: kako beše, Nikola?
April 17, 20231 yr Mnogo mi smeta zvuk na onom podkastu Ubod Kulture. Ne znam što to malo ne sredi onaj momak
April 17, 20231 yr 58 minutes ago, steins said: Mnogo mi smeta zvuk na onom podkastu Ubod Kulture. Ne znam što to malo ne sredi onaj momak Isto sam pisao ovde, a i u komentaru na neki njegov video, čak je i odgovorio. Opravdanje je nešto u fazonu Vučića. Msm da je sad ubacio neke bubice kada sam poslednji put pustio neki njegov klip. Edited April 17, 20231 yr by Mil@n
April 17, 20231 yr 1 hour ago, Mil@n said: Isto sam pisao ovde, a i u komentaru na neki njegov video, čak je i odgovorio. Opravdanje je nešto u fazonu Vučića. Msm da je sad ubacio neke bubice kada sam poslednji put pustio neki njegov klip. Jeste ubacio bubice, al ništa nije dobio
April 17, 20231 yr 20 minutes ago, steins said: Jeste ubacio bubice, al ništa nije dobio Ma znam, katastrofa je. Bitno da ima 5000 diskova a ne može 2 mikrofona krštena da obezbedi.
April 22, 20231 yr Odličan mjehur. Baš me vratio u vreme ljubavi prema radiju. Prosto mi je neverovatno da je taj svet nestao.
April 22, 20231 yr Decoding the gurus. Dva cinicna drustvenjaka levo nastrojena, pri tome jedan Skot, seciraju intervjue i razmisljanja aktuelnih gurua tipa jordan peterson, lex, musk...
April 28, 20231 yr On 17. 4. 2023. at 22:12, steins said: Mnogo mi smeta zvuk na onom podkastu Ubod Kulture. Ne znam što to malo ne sredi onaj momak Otvorite se na patreonu pa možda i uloži u opremu
April 28, 20231 yr 6 hours ago, John Coltrane said: Otvorite se na patreonu pa možda i uloži u opremu Nek se otvori Mančmelou
April 28, 20231 yr Odličan mjehur. Baš me vratio u vreme ljubavi prema radiju. Prosto mi je neverovatno da je taj svet nestao.Meni je utisak da ga je pregazilo vreme i da odbija to da prihvati ili se ne snalazi najbolje pa bira neisplative platforme za svoj sadržaj kao što je Mixcloud, na primer.
April 28, 20231 yr 3 hours ago, booyaka said: On 22.4.2023. at 3:06, maheem said: Odličan mjehur. Baš me vratio u vreme ljubavi prema radiju. Prosto mi je neverovatno da je taj svet nestao. Meni je utisak da ga je pregazilo vreme i da odbija to da prihvati ili se ne snalazi najbolje pa bira neisplative platforme za svoj sadržaj kao što je Mixcloud, na primer. Jeste, i kontradiktoran je al to je Mjehur Throwback u staro vreme je super. Galeb loš :(
April 29, 20231 yr Pa dobro Mjehur "prodaje ciglu" po ko zna koji put...Ali i takav ume da bude zabavan.......shiit has hit the fan.