*edited by mod Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Zna se ko sme!http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/182184/Zivadinovic-Ko-je-taj-Djoric-zasto-ga-se-svi-plase
SNARC Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ziva briljira na radiju.."Ne moze da dodje igrac iz Donjeg Mudojevca i odmah bude reprezentativac""Ja sam sa igracima pripremao derbi nedelju dana..danas,lazni prijatelji kazu igracima Ej,nasao sam dve cice,ajde da ih kresemo celu noc,mani derbi dacete im pet komada..i tu od duhovne pripreme nema nista"
Mostly harmless Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Ziva briljira na radiju.."Ne moze da dodje igrac iz Donjeg Mudojevca i odmah bude reprezentativac""Ja sam sa igracima pripremao derbi nedelju dana..danas,lazni prijatelji kazu igracima Ej,nasao sam dve cice,ajde da ih kresemo celu noc,mani derbi dacete im pet komada..i tu od duhovne pripreme nema nista"Jbt!
Mil@n Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 (edited) KAKO UVEK PROPUSTIM, AAAAAAAAAAA!!!!! :fashisto: <_< :( Ima li na YT? Ajte ostavite linak neki ako ima, idem da gledam Dextera, season finale!! Edited December 13, 2010 by Glas RazumaN
Кристофер Лумумбо Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 KAKO UVEK PROPUSTIM, AAAAAAAAAAA!!!!! :fashisto: <_< :( Ima li na YT? Ajte ostavite linak neki ako ima, idem da gledam Dextera, season finale!!jbg, propustio si dominaciju.ali kakav je folirant ovaj aca seltik. on toliko jako navija za celtic da cak ne zeli da pomene rendzers. umesto toga kaze "onaj drugi klub cije ime ne zelim da spomenem". pu...
tsva Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 (edited) sibicari i klosari :Hail: Edited December 13, 2010 by tsva
Mil@n Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Još traje!"Ja sam Zvezdaš, ali u suštini profesionalac." :D
Sludge Factory Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 ali kakav je folirant ovaj aca seltik. on toliko jako navija za celtic da cak ne zeli da pomene rendzers. umesto toga kaze "onaj drugi klub cije ime ne zelim da spomenem". pu...Mimoidjoh se s njim na ovogodisnjem Sajmu knjiga. Nosi kokardu na reveru od vijetnamke (ili neke slicne jakne). Nazi-olos!
Teixeira Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 neko objashnjavanje ide sos-u trenutno u reprizi.
Aće Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 evo ga na sosu"ja ne mogu anticu da prigovorim sto je radio za 120 hiljada evra, a ja za 100 maraka, ali mogu da mu kazem decko nisi dobro radio"
Recommended Posts