đorđe geprat Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 E, ajde dok nije kasno dajte predloge za neki mali detalj na leđima, kao ono "I have no life", to je bila baš ubitačna sitnica, mala ali važna.Dakle kratka poruka, šta da stoji na leđima?Lupam sad, ajd nek neko smisli nešto bolje.možda ono Д-ovo spolovilo umesto teksta. <_<
Töölönlahti Posted June 25, 2010 Author Posted June 25, 2010 L ili XLForume, thx for nothing... Izmerio sam A4 papirom 3 majice što mi pašu (2 su L, 1 XL) i sve su tu negde za ovaj Gildanov L. Štapa i kanapa ftw.
Mp40 Posted June 25, 2010 Posted June 25, 2010 ja nosim gildan L*, a svako zna kakav sam naocit momcina. Inace, ovi PPPrecenjivaci svi ponovo divljali sa XLovima za sad a vecina su Returning Customers, pa... njin tavan, njine merdevine...*negujem taj zategnuti rukav look, nasuprot ovim poklonicima Majice za fizicko do lakta.I samo da dodam da vas mrzim. Vec ima 50 majica a nisam vam napomeno da cu sam da ih stampam kod drugara u stampariji ne bi li cena bila vako sinbolicna.Znajte da je svaku licno i svojerucno izvatao Mp40, a ici cu barem dva puta da pisam i necu prati ruke...volim vas, jebo mi pas malter...
Mp40 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Ispravka:Porudzbine skupljam jos dva dana a ne do 7. jula. Znaci, porucujte do ponedeljka, ovog sad do ponoci.Zivili! Javite neobavestenima. Moram prionit na poso posle...
Otto Katz Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Pa jel se broji to što sam napiso tu, ili ima poseban šalter za porudžbine?
Delija67 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Izbaci neki spisak prijavljenih posto si sigurno preskocio nekog nebitnog lika :shimpr:
Timmy Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 Predlazem da cena bude bar 600din, da covek koji se cima dobija bar majice za dz sa sebe i svoje bliznje.
Mp40 Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 500 je OK. Spisak cemo kad se zavrsi porucivanje + da mi javite ko gde uzima. NS i BG only.Smislite dje vam je bolje.
Mp40 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 OK, primanje porudzaba je gotovo.Porucio sam majice i kad mi dostave, printam pa cete se ili ovde ili na PM izjasniti hocete li ih uzeti u BG (kum Matilda Morava Koop) ili NS (Mp40's gay bukkake lounge).Aj mrs!
Timmy Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Kasno. Ali kazu da su se pojavile kod preprodavaca za 1000 din.
Timmy Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Nisam ni sumnjao da si ti taj koji dobio popust na kolicinu, pa sad ostvarujes ekstra profit
Recommended Posts