Jump to content

PPP majice 2

86 members have voted

1. 1. Da li hoćeš PPP majicu?!

• Mene boli kurac, ja sam majicu dobio! :shimpr:
      4
    • Hoću, ova stara je bila šajze i isprala se... <_<
      5
    • PPP ima majice?! Naravno da hoću!
      48
    • Ne. Marš od mene, nakaze... :|
      29

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

173 cm, 59 kg, zensko. S ili M?

S/M evilsmile.gif

S/M evilsmile.gif
Za to je majica suvisna. :P

imas sisu za pofaliti se? Daj sve podatke pa da ukalkulisem...

Jel moze placanje majci u Beckim sniclama, Argentinskim cevapima,senvićima, lepezama, pudinzima i sl.?

Jel moze placanje majci u Beckim sniclama, Argentinskim cevapima,senvićima, lepezama, pudinzima i sl.?
Naravno! Kakvo glupo i suvisno pitanje!
imas sisu za pofaliti se? Daj sve podatke pa da ukalkulisem...
Dve sise, nijedna pohvalna. Mooooozda bi od njih mogla jedna pohvalna da bude, samo kad bi mogle da se spoje. :( :D

pusti empeja, on je edipovac

Znam ljude, sredicemo!Kvalifikovala si se za M. Molim te da formalno narucis preko PMa. Pravila su pravila...

Stize PM. Al' ako bude visila jer nema sta da je pridrzava, tebe smatram direktno odgovornim i zaduzenim da prifatis.

Dakle, da ponovimo:http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=12429

• Author

185/76, jesam li L ili XL u očima renomiranog koncerna Gildan?Nemam neki metar pri ruci da sad merim druge majice u okolini, a po pravilu se izjebem za veličinu kad naručujem štampane majice, jednom bude velika XL, drugi put mala (ili uska oko vrata) L...

Hoce li biti neke povratne informacije cisto da znamo da li je prijava uspesno procesuirana? :)

1 predlog?f022b5.jpg

Edited by ivy

Svi koji su poslali PM su uteftereni, ne brinite!Odgovaram samo ribama, naravno.