Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

parking na pijaci je 120 dinara, bio sam 16 minuta. koja kradja. 

na bb ona montazna garaza je 70 rsd

• 2 weeks later...
Posted (edited)

I Cineplanet u vinogradskoj goreo sinoc

Edited by MocaVukotic
Posted

Pa ovo u mom komsiluku. Bio tamo par puta. Nesto mi ovde smrdi zestoko, kafic je delovao skroz sredjeno, odvojeno od zgrade...

Posted

Jako sam često bila u tom kraju. Deset godina, do prošlog leta, živela sam na 7-8 minuta hoda od tog kafića.

Bez obzira na to što su imali i torte i kolače (ono, na papiru idealno za popodnevni hedonizam), meni tamo nikad nije bilo ugodno. Nikad. 

Nesrazmerno mali broj puta sam otišla na to mesto (za razliku od npr. Strade gde sam bila inventar).

Nešto je s tim mestom bilo pogrešno.

And then there is that...

Posted
9 hours ago, pt 2.0 said:

Jako sam često bila u tom kraju. Deset godina, do prošlog leta, živela sam na 7-8 minuta hoda od tog kafića.

Bez obzira na to što su imali i torte i kolače (ono, na papiru idealno za popodnevni hedonizam), meni tamo nikad nije bilo ugodno. Nikad. 

Nesrazmerno mali broj puta sam otišla na to mesto (za razliku od npr. Strade gde sam bila inventar).

Nešto je s tim mestom bilo pogrešno.

And then there is that...

Rekao bi covek da je to mozda Gangulino tumacenje Vatikanskog belog dima :unsure:

Posted (edited)

Posle skoro 2 meseca su uspeli da prosire na tri trake, asfaltiraju i obeleze 600m jedne polovine ulice :hail:

Edited by Milosh76
Posted

prošao sam prekjuče pored tog zgarišta na NBG. dovoljno mi je bilo da vidim stan na prvom spratu.

pitam, kako će ti ljudi da saniraju stanove? odoka, to ne može da prođe bez desetak hiljada, ne računajući nameštaj i ostalo što je izgorelo.

neverujem da su stanovi osigurani od požara, neverujem (i mislim da ne treba) grad, država to da finansira, neverujem da će tužbe protiv krivca da rezultiraju odštetom.

mislim da nauk treba da bude da se osigurava.

Posted

pri tom je taj west 65 važio za solidnu gradnju, u odnosu na recimo belvil 

:fpalm:

• +1 2
Posted

Zli jezici bi na osnovu ovog snimka rekli da su samo lepili vunu na betonski zid, bez ankerisanja ili nekog drugog nacina kacenja, a zatim isto tako i zavrsnu fasadnu oblogu. Nema tu niceg solidnog. 
Ove nepogode fantasticno razotkrivaju javasluk. Kod nas u Stepi ulaz u garazu je sa vise tacke terena tako da ceo spoljasnji plato iznad (min 600-700m2) gravitira ka garazi. Ona kisa od cetvrtka je potopila garazu 10ak cm. Kisna nit je uradjena kako treba, nit iko cisti to sto postoji.

Posted

Bacih malo pogled na oglase, tamo je izgleda kvadrat oko 4500, jel? I nije strašno... 

:naughty:

Posted

od novogradnje bih jedino uzimao nesto do dva-tri sprata max. ove lamele, kuravele, tu se najvise fuserise/stedi/otaljava.

Posted
1 hour ago, ragasto said:

Bacih malo pogled na oglase, tamo je izgleda kvadrat oko 4500, jel? I nije strašno... 

:naughty:

Od ljudi koji su pazarili stanove u tim perionicama para skapirah da se tu ne kupuje nivo kvaliteta nego kurcenje pred okolinom..I ideja o investiciji jer ce sve to vredeti vise..

How yes no

• +1 3
  • Vojvodo,serdare 2