msv Posted March 21 Posted March 21 (edited) Svetsko prvenstvo u krosu, sledeće subote Edited March 21 by msv
Shan Jan Posted March 22 Posted March 22 41 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nemoguće 27 miliona za 50 000 kvadrata plus onoliki plac. Nekako prodat po pocetnoj ceni na licitaciji, sve je to normalno Planirano 240k kvadrata. Racunaj da ce se prodavati za minimum 5k evra. Dakle nekih 1.2 milijarde evra prihoda. 1
Milosh76 Posted March 25 Posted March 25 Petosevic perionica ne radi, tacnije, ispraznili su sve. Nisam mogao pazljivije da vidim iz kola. Otkad je to tako? Jel to opet neka parcela zasolitercic?
gospa buba Posted March 25 Author Posted March 25 vec neko vreme prazne, ja sam mislila da se renoviraju 1
jorma shparga Posted April 21 Posted April 21 Ako sam dobro shvatio, Regatu su prebacili na kraj 45og...na mesto gde je bio Bata Laki 1
Frank Pembleton Posted April 21 Posted April 21 12 minutes ago, jorma shparga said: Ako sam dobro shvatio, Regatu su prebacili na kraj 45og...na mesto gde je bio Bata Laki Jedino ako nisu mogli dalje da je vuku, taj splav jeste raspad. Ja ne bi smeo da ga teglim do Jakova... 1
Milosh76 Posted May 24 Posted May 24 Splav Godo koji se nalazi na Savskom keju trenutno gori, prenosi Telegraf.rs. Na licu mesta je jedno vatrogasno vozilo i šest vatrogasaca.
kud u maglu Simoviću Posted May 25 Posted May 25 (edited) u starom merkatoru otvorilo(ili će otvoriti do vikenda) podzemni parking, bar tako mi deluje iz prolaza ima rampa, ima onaj brojač slobodnih mesta ulaz je iz aleksinačkih rudara još su nešto budžili i onaj deo gde su holtikulturistitm Edited May 25 by kud u maglu Simoviću 1
Recommended Posts