Frank Pembleton Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 BTW ceo thread.... ....shiit has hit the fan. 2
Frank Pembleton Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 (2/5)Свако ко жели да путем овог налога укаже на комунални проблем, упути предлог или сугестију потребно је да се претходно региструје. Верификација је неопходна ради спречавања евентуалне злоупотребе ресурса Града Београда(3/5)као и да би се онемогућило ширење лажних информација или панике, а без могућности да будете пријављени, јер је у питању кривично дело. Време трајања верификације је 48 сати.....shiit has hit the fan.
pt 2.0 Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 Nisam videla veće psovanje i mazanje govnima od ove genijalne ideje da im Beogradjani šalju lične podatke u DM kad prijavljuju komunalni problem. I da onda čekaju na verufikaciju, koju dobijaju tako što ih zaprati neverifikovani SNS nalog. Ni Ginter nije ovoliko i ovako počašćen kao SC. 5
Блок_64 Posted March 30, 2023 Posted March 30, 2023 4 hours ago, gagilija said: Ja nemam drugo objašnjenje sem da to namerno rade jer hoće da naprave štetu Šta površinski pa Sava je bila onomad nadošla skoro do gornje staze full, kud i kamo više od onoga što kopaju. Ako se dobro secam 94-te godine je sava bila tolika da smo sa tog nasipa pecali.U to vreme bilo pored Savskog Galeba,Bombaja,Gusara...bilo je mozda jos par splavova i neki ogroman brod diskoteka zaboravio sam kako se zove. 1
Frank Pembleton Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 Sad došli iz BVK da zatrpaju rupu i stave hidrant...Malo smo ih iscimali da ne može "bez papira".Onda došli sa papirima...I kom cirkusu od zemlje mi živimo!....shiit has hit the fan. 2
Frank Pembleton Posted March 31, 2023 Posted March 31, 2023 jel to sad gotovo? zasad gotovo?Videćemo, nasipaju pesak, to se časkom razgrne ....shiit has hit the fan. 1
gospa buba Posted March 31, 2023 Author Posted March 31, 2023 njihovo je da se nadaju nashe je da na kraju bude po njihovom jer nema veze kaze li neko neshto?
Olimpijac Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Drugar mi je danas ovo poslao da delim. Sve je lepo objasnjeno 1
Frank Pembleton Posted April 1, 2023 Posted April 1, 2023 Ima još jedna strana.......shiit has hit the fan. 3 1
Popular Post Frank Pembleton Posted April 1, 2023 Popular Post Posted April 1, 2023 A u međuvremenu došao BVK da zatrpa rupu i kamion propo..Jbte i nakovanj bi pokvarili!....shiit has hit the fan. 9 1
Frank Pembleton Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Ko je u kraju nek se prošeta do "rupe" u 70-om danas u 12h pošto su ovi debili zatrpali rupu, sklapamo šator, ukidamo dežurstvo i da malo popričamo i proslavimo malu pobedu.......shiit has hit the fan. 1
jorma shparga Posted April 3, 2023 Posted April 3, 2023 Komsije iz savskih blokova ima li kod vas vode ? kakvi su zlikovci ne moze covek da ne pomisli da se svete za nasip
Recommended Posts