ragasto Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Nekad je trebalo da se sakupe potpisi stanara za tako nešto, 50%+1. Jel' to još na snazi?
Frank Pembleton Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Nekad je trebalo da se sakupe potpisi stanara za tako nešto, 50%+1. Jel' to još na snazi?Mislim da je u jednom trenutku bilo čak 2/3, moguće da su smanjili, znam da su "uključili" i kvadraturu... ... Shiit has hit the fan 1
ragasto Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Zaboravih da pitam i ovo - kako to "Grad hoće da nadzida"? Nije neki investitor, nego baš Grad? Napiši nešto više kad budeš saznao...
Barti66 Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Svojevremeno se provlačilo da bi se nadziđivalo posebnim temeljima i konstrukcijom koja je nezavisna u odnosu na postojeću...znači, samo nebo je granica. Zgrade manje spratnosti bi praktično postali soliteri, naravno infrakstruktura ostaje zatečena. Katastrofa u najavi.
Frank Pembleton Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Evo vratio seTo sa nadziđivanjem je "potencijalno" ono što su upravniku rekli.Ono što je zvanično je tek neviđeni cirkus, ne mogu da prepričam ali okačiću obaveštenje. Ton i jezik je spektakularan!... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Potpuno neverovatno...Pri tome u ugovoru jasno stoji otkazni rok od 6 meseci.Jasno je da ovi termiti hoće da sliju sve u GS.Ali da direktor firme koja je brutalno izgurana sa tržišta preporučuje bivšim klijentima konkurentsku firmu!Čak mi izgleda da se ovaj što je ovo pisao, zajebavao! ... Shiit has hit the fan
radisa Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 1 minute ago, Frank Pembleton said: Potpuno neverovatno... Pri tome u ugovoru jasno stoji otkazni rok od 6 meseci. Jasno je da ovi termiti hoće da sliju sve u GS. Ali da direktor firme koja je brutalno izgurana sa tržišta preporučuje bivšim klijentima konkurentsku firmu! Čak mi izgleda da se ovaj što je ovo pisao, zajebavao! ... Shiit has hit the fan Ko zna sta je tom direktoru obecano/zapreceno...
Frank Pembleton Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Ko zna sta je tom direktoru obecano/zapreceno... Ma očigledno da im je naređeno da se samoukinu... ... Shiit has hit the fan
SNARC Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Just now, radisa said: Ko zna sta je tom direktoru obecano/zapreceno... Novo radno mesto u okviru novonastalog usisivaca za cash. Meni ovde nista nije neverovatno..dobar deo starih zgrada na NBG je u raspadu i moze da odglumi kulise za Pripjat. Da ova ekipa nece osetiti potencijal da se tu omasti..e to bi bilo neverovatno.
Frank Pembleton Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Novo radno mesto u okviru novonastalog usisivaca za cash. Meni ovde nista nije neverovatno..dobar deo starih zgrada na NBG je u raspadu i moze da odglumi kulise za Pripjat. Da ova ekipa nece osetiti potencijal da se tu omasti..e to bi bilo neverovatno. Jesi ti u "meandar" zgradi? ... Shiit has hit the fan
SNARC Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 9 minutes ago, Frank Pembleton said: Jesi ti u "meandar" zgradi? ... Shiit has hit the fan Ako je to neka zgrada u kojoj zive mrak frajeri, jakih trbusnjaka, cvrstih guzova i isklesanih vilica... ..onda jesam. Koja je to zgrada uopste ?
Tihajeza Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 19 minutes ago, SNARC said: Koja je to zgrada uopste ? Blok 21, zgrada sa valjda 62 ulaza.
Recommended Posts