renne Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 1 hour ago, gospa buba said: odvezoshe? as in pobeda? sent from novi mnogo jak bubamoto. za sada pobeda, pa ćemo videšti šta i kako dalje 1
gospa buba Posted July 28, 2021 Author Posted July 28, 2021 aj makar neshto sent from novi mnogo jak bubamoto.
beta Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 moguće da pregovaraju sa gradom da im se da neka druga parcela
renne Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Ostao je jedan rovokopač, prolazio sam danas.Odvukli su jutros i bager, ostala je još samo ograda 1
Tihajeza Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 Ne bih se zaklela da je kraj samo zbog toga što je otišla mehanizacija. U Beogradu je toliko otvorenih gradilišta da se izvođačke firme ugovaraju mesecima unapred, ogroman je nesklad između potražnje i dostupne mehanizacije, pa je moguće da je odvučeno na neko drugo gradilište da iskopa temelje. Parkiran bager mnogo košta. 2
beta Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 On 28.7.2021. at 16:54, beta kentauri said: moguće da pregovaraju sa gradom da im se da neka druga parcela potato man stojčić gostujući juče u beogradskoj hronici pomenuo da pregovaraju sa investitorom da mu daju drugu parcelu
zorglub Posted July 30, 2021 Posted July 30, 2021 6 hours ago, beta kentauri said: da mu daju Može i meni jedna, e. 1
Frank Pembleton Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Sad me zvali da prisustvujem sastanku SZ sa temom "grad hoće da nadzida zgradu".Ne bi trebalo da to tako može, onako iznebuha.? Mislim ovi pričaju kao da je to gotovo. To bi već bio novi nivo igrice. Zgrada je na NBG. ... Shiit has hit the fan
Barti66 Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Očekujem već neko vreme da krenu i sa tim, šuškalo se već na tu temu...sve se nadah da neće, ali toliki ravni krovovi po NBgdu.... Najviše se plašim za.... ....nesmem ni da pomislim
Frank Pembleton Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Ajde javljam šta sam čuo... ... Shiit has hit the fan 1
munze Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Sad me zvali da prisustvujem sastanku SZ sa temom "grad hoće da nadzida zgradu".Ne bi trebalo da to tako može, onako iznebuha.? Mislim ovi pričaju kao da je to gotovo. To bi već bio novi nivo igrice. Zgrada je na NBG. ... Shiit has hit the fanKolko spratova ima zgrada?
Frank Pembleton Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Kolko spratova ima zgrada?Pet... Shiit has hit the fan 1
Recommended Posts