January 20, 20205 yr Ja mislim da je to planulo od kvaltetnih instalacija, a pošto su nabijeni jedan na drugog, proširilo se dok nisu stigli da ga obuzdaju. Savski nasip ekipa kuka i prijavljuje te Cunamije ima jedno dve godine. Sto meteri kabla iz bandere, pa malo po drveću, malo hop preko šetališta, tri luster kleme usput i super je to... Edited January 20, 20205 yr by Skyhighatrist
January 20, 20205 yr ono sto jes jes - pola 6 popodne jeste malo cudno vreme da se pali. al da je bilo lepo bilo je
January 20, 20205 yr 4 splava istovremeno i to samo cunami? ne bih se bas mogao kladiti u instalacije
January 20, 20205 yr Author mozda imaju sistamatski kreativan pristup instalacijama, vrste shurin mali ume u elektriku, chuda chini u garazi?
January 20, 20205 yr 4 splava od, ne znam, 16 cunamija u nizu. Na prvim snimcima bukti samo jedan, na snimku pet minuta kasnije dva i kreće na treći... 5 minutes ago, gospa buba said: mozda imaju sistamatski kreativan pristup instalacijama, vrste shurin mali ume u elektriku, chuda chini u garazi? To, mrzi me da kopam po @savski_nasip, ali prijavljivali su svakakve građevinske vratolomije po keju, masa njih vezano baš za Cunamije... ed: Edited January 20, 20205 yr by Skyhighatrist
January 20, 20205 yr Nadam se da su vatrogasci pazili da se pozar ne prosiri na ostale splavove a za njegova 4 hvala Bogu,da su izgoreli. Bahatost je izgelda platio na ovaj nacin. Edited January 20, 20205 yr by Блок_64
January 20, 20205 yr Verujem da je to sve sklepano ispod svakog standarda... Jedan mu se bio prevrnuo i potonuo pretprošle zime ako se ne varam...
January 20, 20205 yr 4 hours ago, mraki said: Nije, nema ni povredjenih. U tom slučaju mislim da je okay da