jorma shparga Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 S jedne strane ko god da je,ako je ljudskih ruku delo, svaka cast! S druge strane ne moze covek da ne pomisli kakvo li ce cudoviste tu da nikne, setimo se samo Suvenira... necemo se mi reke nagledati dok je ovaj olos na vlasti
James Marshall Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 12 minutes ago, Ravanelli said: Deluje da nije platio "zastitu" Pa ja koliko sam shvatio "pružanje zaštite" ima u portfoliju, ovo je ili konkurencija ili gerila.
ragasto Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Sigurno je ljudskih ruku delo, i to reketaških. S obzirom da oni zavode red i da su udarili na nekog ko je u njihovom rangu, ostaje nam samo malo, pakosno likovanje.
Frank Pembleton Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Bio je i vlasnik tu ali mu je jedan kolega savetovao da se skloni ide kuci i zove advokata... Njemu je gorelo vozilo pre ng...
Barti66 Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 Daće bob da to što je ostalo bar potone ako ništa drugo.
nbg1 Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 48 minutes ago, Ravanelli said: Jel sam samo ja pomislio "valjda ce se prosiriti"? ... I bez zrtava, naravno Nisi jedini.
Ravanelli Posted January 20, 2020 Posted January 20, 2020 (edited) 13 minutes ago, Frank Pembleton said: Bio je i vlasnik tu ali mu je jedan kolega savetovao da se skloni ide kuci i zove advokata... Njemu je gorelo vozilo pre ng... Bas mi ga zao, eto gde zivimo, kakav sistem, treba mu pomoci.... NOT!!! Edited January 20, 2020 by Ravanelli
gospa buba Posted January 20, 2020 Author Posted January 20, 2020 a pa dobro, lepo je videti da bar neshto zasigurno funkcionishe na poznat nachin kad su doshli po splavove mi bez splavova se uopshte nismo uzbudjivali oh wait iz svih oblasti.
Recommended Posts