Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

@Frank Pembleton

U koliko je sati je centralna vatrometska svecanost u bloku 45, da vidim da dovedem klinca ako je pre 21h

Posted

Prošlo bato, svake godine u 18h

... Shiit has hit the fan...

Posted
E jebeš poso
Ne sekiraj se, ima na YT, a utisci su da je slabiji no prošlih godina... [emoji6]

Posted

Kosovski ciklus u ulici otvorenog srca 

Posted
Kosovski ciklus u ulici otvorenog srca 
Čekamo @gospa buba sa izveštajem!

Posted

Grejanje juče i noćas slabo. Prvo sam mislila da mi.je hladno jer sam neispavana, ali posle videh na tviteru da se još neki žale. Blok 62 konkretno
SNG narode forumski

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Posted

Izgleda je od zgrade do zgrade slucaj. Kod zeninog brata moramo u majici da sedimo 63 blok, kod taste 63ci isto pretoplo, kod nas u 61 ove godine dosta hladnije nego prosle. Dolazili su iz infostana da mere i bilo je uredu, ali je meni subjektivni osecaj da nije ni prici proslogodisnjim temperaturama.

Posted

E i kod nas u 70-om jutros nešto slabije...

Posted
49 minutes ago, gagilija said:

Grejanje juče i noćas slabo. 

+1

Fontana

Posted (edited)

Ja videh neke snimke, ide "ne damo te, zemljo Nemanjića", jedino nisam provalio da li je to neki lajv KUD ili mp3.

Edited by napadaj
Posted

grejanje ochajno vec danima, a prvi put od slobodana naovamo ochajno za novu godinu.

ne znam kako je kod gangule nisam izlazila, niti cu, hudini isto nije zainteresovano, ode po kucama. kad pochnu da se jure spankerima, onda ce se smrzavaju po napolju. osecam se ko gospodja iz romana slobodana selenica kad iznenada banu partizani sa sela hihi.gif alternativno emilija popadic.

sent from bubamoto

Posted
25 minutes ago, napadaj said:

Ja videh neke snimke, ide "ne damo te, zemljo Nemanjića", jedino nisam provalio da li je to neki lajv KUD ili mp3.

Ako pričaš o ulici otvorenog srca kod opstine- live 4 devojčice i harmonikas. Malo dečijih pesama, a posle oj Kosovo, vidovdan, Mars na Drinu i još par sličnih. Potpuno neprimeren 

Posted
11 minutes ago, Lezilebovich said:

Ako pričaš o ulici otvorenog srca kod opstine- live 4 devojčice i harmonikas. Malo dečijih pesama, a posle oj Kosovo, vidovdan, Mars na Drinu i još par sličnih. Potpuno neprimeren 

Da, na to sam mislio. Uopšte ne kapiram otkud Šapiću prezupč na tu priču.

Posted
  Da, na to sam mislio. Uopšte ne kapiram otkud Šapiću prezupč na tu priču.

meni to nije chudno. istina ne znam zashto. mogao je i na partizane da okrene, imajuci u vidu parcelu kojom vlada, i to bi isto bilo lepo pozdravljeno. ko zna kuda misli chovek koji je verovao da mu nije dosta fakultet, nego mu i doktorat trebao unsure.gif 

ispade da je lik tupcha. ceo vek mokre glave, jebiga dry.png

sent from bubamoto