Ravanelli Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 (edited) Joooj vido sam danas kod kolege kuci. On ima i kacket "I ❤️ NBG" Edited December 30, 2019 by Ravanelli
vathra Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 Качкет је још и добар. А плишана ајкула је покренула певање Деди шарк ту ту ру ту... Али овакве ствари граде локал патриотизам
kud u maglu Simoviću Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 1 hour ago, vathra said: За праве локал патриоте. Шпил квиз карата у вези НБг. ПС имам још два неотворена пакета. gangula i marketing
Valk Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 I male fudbalske loptice JA NBG!! Kod nas plišana ajkula i plišani delfin, vidi se da je vaterpolista naručivao igračke. Sve suptilno!
Frank Pembleton Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 A posle, ne valja Gangula... ... Shiit has hit the fan...
gospa buba Posted December 31, 2019 Author Posted December 31, 2019 de ste to nashli pobogu ja ni ne znam da postoji ono, nije ni da mi treba. porasla djeca iz indoktrinaciju edip. s obzirom da vec vecheras zatvaraju oko novog merkatora, zna li se ko ce nas radovati? sent from bubamoto
đorđe geprat Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 (edited) što ne živim preko save da da i ja dobijem nešto a da nije od Njega Edited December 31, 2019 by djordje geprat
gospa buba Posted December 31, 2019 Author Posted December 31, 2019 shta biste gosn dzole vi zeleli od ovog shto mi vec imamo? sent from bubamoto
đorđe geprat Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 nebitno. dajštadaš. poklonu se u zube ne gleda. ovde u rakovici privezao mi SNS beli balon za brisače. krasi komšijin auto. sada su tamo dva. poklonjen poklon.
kud u maglu Simoviću Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 2 hours ago, gospa buba said: edip. s obzirom da vec vecheras zatvaraju oko novog merkatora, zna li se ko ce nas radovati? niko, ako je verovati plakatu prošli put su akali gangulu za georgijeva, ono tender, gde je pečat i sve po redu, pa sad neće da se zavitlava sa istim
Goranz Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 2 hours ago, djordje geprat said: što ne živim preko save da da i ja dobijem nešto a da nije od Njega Valjda bi moglo da stigne od ovoga, da se oduži vernom glasaču.
gospa buba Posted December 31, 2019 Author Posted December 31, 2019 niko, ako je verovati plakatu prošli put su akali gangulu za georgijeva, ono tender, gde je pečat i sve po redu, pa sad neće da se zavitlava sa istimpa shto zatvaraju kog djavola, zbog lazne ulice otvorenog srca? koja je svake godine pola fejk pola fijasko, a potpuna besmislica sent from bubamoto
Valk Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 5 hours ago, gospa buba said: de ste to nashli pobogu ja ni ne znam da postoji Nismo našli, prijavili decu za NG paketiće od opštine. Dodela u Hali sportova bude, ima dečijih sadržaja, deda mraz za slikanje, ispred brvnarice s kuvanim vinom i sličnim đakonijama... U paketiću slatkiši, igračkica ili dve i nešto lokal-patriotski. OK sasvim.
gospa buba Posted December 31, 2019 Author Posted December 31, 2019 meni to nikad nije palo na pamet, mada se sad secam da je bilosent from bubamoto
Recommended Posts