Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

Izgleda je i Cepter shvatio da mu onaj plac iza westa zvrji neiskoriscen, sada "ispipava" zemljiste da i on digne nesto. Dosta je ona prizemna zgrada blejala..

Posted
2 hours ago, Valkyrie said:

Mene stvarno zanima ko pri čistoj svesti bi tu hteo da živi.

evo recimo ja bih tu ziveo i to na poslednjem spratu sa pogledom na zapad :D OK, ja nisam ciste svesti tako da se ne racunam :D

Posted
9 hours ago, Valkyrie said:

Screenshot_20181011-020820.jpg

Ужасна локација.

Поред пруга и магистрала, са друге стране О. бригада, преко пута ауто сервиси.

Са југа стерилни пословни блок (који још дође и најбоље у комшилуку) и са запада неке запуштене ливаде (са фазанима наравно), и распаднуте старе зграде.

Количина траве на којој може да се игра око пола ара укупно, таман за кликере, и то у сменама са кучићима.

Овај тржни центар нема шта ту да тражи, на 5-10 мин хода су Рода и бивша Идеа, као и Делта Сити.

Сам солитер са становима, уз мало паркинг места...

Без тераса, са малим прозорима, можда би могао да прође на неки фенси лофт фазон, али то не иде кад имаш 8 станова по спрату.

Posted
3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

a dole je šoping mol ako dobro vidim

Da, ali ima zelenu čojicu da se oči odmaraju a vidim i po neko drvce...milina...na sve su mislili.

Posted

A kad već ta lokacija NBGa u pitanju jeste primetili diverzantsku divlju gradnju sa druge strane, Zemunska ulica? Na čistom delu parkinga neposredno pred ulaz u IMT je digunta neka kocka i obmotana zelenim platnom da se ne vidi i da se fino upasuje međ par stabala što su ispred nje, na ulici...

Ceo taj potez je usran auto servisima/vulaknizerima koji otimaju taj deo a novodno iza njih treba da nikne cela jedna četvrt... kad se dogovore ko će da gradi na ex IMTu

Posted
3 hours ago, Ras said:

U grotlo deponije u Vinči?

Sviđa mi se kako razmišljaš. 

Posted

voli Srbin da nabudzi mola vise nego burek da jede

jebote, ali ona molska ogavnost u Rajicevoj prevazilazli sve kosmare urbanista na novootkrovenim gljivama iz Amazonije

Posted
1 hour ago, 3opge said:

voli Srbin da nabudzi mola vise nego burek da jede

jebote, ali ona molska ogavnost u Rajicevoj prevazilazli sve kosmare urbanista na novootkrovenim gljivama iz Amazonije

Al imaju Djanija!!!!!

Posted
6 hours ago, gospa buba said:

u kuli verovatno niko, ali oni dole u zgradicama ce sigurno biti odushevljeni...

sent from bubamoto

kad polete kese s đubretom sa te visine. čuvaaaaaaaj!

Posted

Aaaa neeee...nema šanse..tamo će samo neki fin narod da obitava :fantom:

Posted (edited)

Došle do mene glasine da je onaj hoštapler Stojanović što je nazidao onog monstruma u 45-om , probao da skarabudži priključivanje na vod iz toplana i da je nešto zasrao...

Jel zna neko nešto?

Edited by Frank Pembleton
  • 2 weeks later...
Posted

Zasto na kruznom toku kod opstine nema braon Deda Mraza koji jase crnog irvasa nego su metnuli neke kerefeke okolo? Sigurno ga je otela zla vestica koja hoja hoce da spreci da dodje Nova godina.

Posted

Ona je uspela da spreči Novu Godinu ovde. Odavno je to uspela.

Posted

Srećno nam nedeljno zatvaranje saobraćaja

Posted
1 hour ago, renne said:

Srećno nam nedeljno zatvaranje saobraćaja

Šta se zatvara i zbog čega?