Frank Pembleton Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Ja sam sve probao , ali fale merdevine, da se vidi bista......shiit has hit the fan....
gospa buba Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 neka ga ovako. u poredjenju sa idejom da su mogli da naprave glavudzu velichine vastoka na istom postolju, okruglo se najlakshe vaja, nie loshe uoshte [emoji38] gagarine srbine, kad izbijesh iz ulice kosigina na gagarinski trg u moskve, pamet ti se smanji od pogleda. https://goo.gl/images/yK8G6Q ne kazem. srbi se pale na figure. rekla bica struja. pogubno sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 Meni je ovaj ruski super!...shiit has hit the fan....
levi Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 pa dobro ovo su braća Karić. bilo bi čudno da su ti kreteni napravili nešto normalno. ovo je ok što kažu na tw, spomenik glavici zelene salate
James Marshall Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 pa ovdje je očigledno bitan natpis, glava je osmišljena tako da ne smeta i ne odvlači pažnju previše od ovog samohvalospjeva tome kako su Karići neki kurac u Rusiji.
James Marshall Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 ali i potpis firme, izdavača, autora seminarskog, šta već
gospa buba Posted April 9, 2018 Author Posted April 9, 2018 treba nam nacionalni pokret oslobodite gagarina bokte glava ko cvetanka kad se zabradi za groblje sent from bubamoto
kud u maglu Simoviću Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 (edited) najjači je komentar da je ovo pez gagarin Edited April 9, 2018 by kud u maglu Simoviću
đorđe geprat Posted April 9, 2018 Posted April 9, 2018 5 hours ago, gospa buba said: treba nam nacionalni pokret oslobodite gagarina bokte glava ko cvetanka kad se zabradi za groblje sent from bubamoto ovlaš pogled dok nisam stavio stakla pred oči. pomislih da je to spomenik na groblju nekoj zabrđenoj ženi. kako je ovo moguće? da se postavi spomenik po sopstvenom nacrtu, bez nekog javnog konkursa, najave. rusi bi trebalo da traže da se ovaj kič makne.
Recommended Posts