Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted
41 minutes ago, Блок_64 said:

video neki papir(nisam gledao yt) da im je priključke da se zakače za reni bunar potpisao the uskoković

:isuse:

Posted

E da znate... Katastar koji je bio u bloku 70 sada je u zgradi SIV3 (ona sa narandžastim prozorima) ulaz je da strane gde je murija...

...shiit has hit the fan....

Posted
17 minutes ago, Frank Pembleton said:

E da znate... Katastar koji je bio u bloku 70 sada je u zgradi SIV3 (ona sa narandžastim prozorima) ulaz je da strane gde je murija...

aaa, tamo u djubretu. da ne poverujesh  koliki svinjac je oko tih drzavnih zgrada oko policije, ukljuchujuci i policiju i staru i novu, taman da te ujede neshto usput. ne znam koji problem oni tachno imaju da urede oko zgrada. dodushe, da ne bude posle nisam znala shta pricham, kad poseku platane i upriliche neki bonsai :ph34r:

Posted

nešto budže oko strpenica na ulazu u staromerkatorsku pijacu, a i dovode u red onu nezavešenu zgradu iza falkenštajnera. to već ima veze sa kinezima i njihovim kul. centrom a ne sa izborima

Posted

Nezavršena zgrada će biti nekakvi lux stanovi, iako sam ja bio ubeđen da će biti garaža (jer tako izgleda).

Kinezi su na najboljem putu da iskopaju nekog Balroga.

Posted

Ako nekog zanima, na radio bg 2 ljudi iz udruženja "Savski Nasip" oko 9-9.15 gostuju u emisiji " Čekajući Vetar"

Posted
1 hour ago, Sammael said:

Nezavršena zgrada će biti nekakvi lux stanovi, iako sam ja bio ubeđen da će biti garaža (jer tako izgleda).

ček, pričamo o onoj polukružnoj zgradi što se naslanja na onu viner štediše zgradu

Posted
2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

ček, pričamo o onoj polukružnoj zgradi što se naslanja na onu viner štediše zgradu

Da, baš ta.

Posted

ludilo, polukružne gajbe :blink:

onda ostaju samo one barake muzičke škole stanislav binički

žohari se ozbiljno ustremili na ušće tj prostor između juge i msu-a

:huh:

Posted

155kvm najmanji stan

alal vera domaćine

:Hail:

Posted (edited)

rasprodace se to jos pre datuma za useljavanje, to je samo 12 stanova

Edited by Pontijak
Posted

verujem da hoće. ako bude kvadrat oko 3k€ kao u džeriju ove dve će biti  oko milion

da mi je da vidim tog što će da da milion za gajbu na nbgd

Posted (edited)

recimo par bizgova dvometrasa koji imaju nba ugovore? sta je za njih milion za stan? a jos lep komsiluk, tu u blizini imaju stanove nikolici, dinkici, fin svet takoreci :D

edit: ja sam zaista bio ubedjen da je ta gradjevina nezavrsena garaza "D

Edited by Pontijak
Posted

@beta kentauri

Spominjala si da onaj ACS u 45-om ima dozvole da gradi stambenu zgradu na tom placu? Jel to ima negde da se vidi?