kud u maglu Simoviću Posted January 25, 2018 Posted January 25, 2018 41 minutes ago, Блок_64 said: video neki papir(nisam gledao yt) da im je priključke da se zakače za reni bunar potpisao the uskoković
Frank Pembleton Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 E da znate... Katastar koji je bio u bloku 70 sada je u zgradi SIV3 (ona sa narandžastim prozorima) ulaz je da strane gde je murija......shiit has hit the fan....
gospa buba Posted January 26, 2018 Author Posted January 26, 2018 17 minutes ago, Frank Pembleton said: E da znate... Katastar koji je bio u bloku 70 sada je u zgradi SIV3 (ona sa narandžastim prozorima) ulaz je da strane gde je murija... ...shiit has hit the fan.... aaa, tamo u djubretu. da ne poverujesh koliki svinjac je oko tih drzavnih zgrada oko policije, ukljuchujuci i policiju i staru i novu, taman da te ujede neshto usput. ne znam koji problem oni tachno imaju da urede oko zgrada. dodushe, da ne bude posle nisam znala shta pricham, kad poseku platane i upriliche neki bonsai
kud u maglu Simoviću Posted January 26, 2018 Posted January 26, 2018 nešto budže oko strpenica na ulazu u staromerkatorsku pijacu, a i dovode u red onu nezavešenu zgradu iza falkenštajnera. to već ima veze sa kinezima i njihovim kul. centrom a ne sa izborima
Sammael Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Nezavršena zgrada će biti nekakvi lux stanovi, iako sam ja bio ubeđen da će biti garaža (jer tako izgleda). Kinezi su na najboljem putu da iskopaju nekog Balroga.
Frank Pembleton Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 Ako nekog zanima, na radio bg 2 ljudi iz udruženja "Savski Nasip" oko 9-9.15 gostuju u emisiji " Čekajući Vetar"...shiit has hit the fan....
kud u maglu Simoviću Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 1 hour ago, Sammael said: Nezavršena zgrada će biti nekakvi lux stanovi, iako sam ja bio ubeđen da će biti garaža (jer tako izgleda). ček, pričamo o onoj polukružnoj zgradi što se naslanja na onu viner štediše zgradu
Sammael Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: ček, pričamo o onoj polukružnoj zgradi što se naslanja na onu viner štediše zgradu Da, baš ta.
kud u maglu Simoviću Posted January 28, 2018 Posted January 28, 2018 ludilo, polukružne gajbe onda ostaju samo one barake muzičke škole stanislav binički žohari se ozbiljno ustremili na ušće tj prostor između juge i msu-a
kud u maglu Simoviću Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 155kvm najmanji stan alal vera domaćine
Pontijak Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 (edited) rasprodace se to jos pre datuma za useljavanje, to je samo 12 stanova Edited January 30, 2018 by Pontijak
kud u maglu Simoviću Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 verujem da hoće. ako bude kvadrat oko 3k€ kao u džeriju ove dve će biti oko milion da mi je da vidim tog što će da da milion za gajbu na nbgd
Pontijak Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 (edited) recimo par bizgova dvometrasa koji imaju nba ugovore? sta je za njih milion za stan? a jos lep komsiluk, tu u blizini imaju stanove nikolici, dinkici, fin svet takoreci edit: ja sam zaista bio ubedjen da je ta gradjevina nezavrsena garaza "D Edited January 30, 2018 by Pontijak
Frank Pembleton Posted January 30, 2018 Posted January 30, 2018 @beta kentauriSpominjala si da onaj ACS u 45-om ima dozvole da gradi stambenu zgradu na tom placu? Jel to ima negde da se vidi?
Recommended Posts