Jump to content
IGNORED

NOVI BEOGRAD

gospa buba

Recommended Posts

Posted

izgleda bi trebalo zutu Patku parkirati ispred opstine Novi Beograd, ovo je trenutno opstina koja najvise trpi izmene i prenamene GUP, na mnogo mesta su primeri toga...

Posted

Opština je slabo nadležna za bilo šta, a i Šapiću je lakše da se bavi samopromocijom na lakšim temama (mada, najavio je kandidaturu za gradonačelnika, pa se možda to i promijeni).

Posted (edited)

obustavljeni planovi za blokove 70a i 44 :)

čestitam :)

Edited by beta kentauri
Posted

pridruzujem se cestitkama!!!

Posted
:Hail:
Posted (edited)

bravo, bravo!

btw, u j gagarina ostala je jos samo jedna slobodna livada. nije sto mi je pod prozorom, nego stvarno treba da ostane javna povrsina. 

Edited by morgana
Posted (edited)

pa jeste, pa Novi Beograd je postao veci krkljanac sa saobracajem od centra grada, sve zahvaljujuci "urbanizaciji". Sazidalo se toliko stanova,ja stvarno ne znam ko ce sve to da kupi ili je u pitanju samo  money-laundering...

Edited by Tvrdica
Posted

Ave

Posted

Nema spavanja!

Posted

Какви идиоти и фолиранти воде овај град.Они ето нису знали да је гужва на Новом Београду.

Posted

Ovaj Folic tezak slucaj debila, sto je najgore ostace gorak ukus u ustima posle njihove vladavine od unakazenih delova grada ...

Posted

Ovaj Folic tezak slucaj debila, sto je najgore ostace gorak ukus u ustima posle njihove vladavine od unakazenih delova grada ...

Ja nekako ovog Folića uopšte ne mogu da uzmem u razmatranje da on bilo šta odlučuje.

Verovatno će da posluži, kad krene "blame game" , kao krivac za sveeeee

Posted

p'naravno

neće valjda prepredena lasica vesić

Poseban bezobrazluk je iz arhiva/ormana/fioka vađenje projekata koji su predhodnim skupštinama grada odbačeni, potom ih prikazuju kako su za kratko vreme marljivim i predanim radom razradili šatro nove ideje, a onda kad se pokaže još u toku izvođenja koliko su ti odbačeni projekti zapravo urbanistički i inženjerski promašaji i sa razlogom nisu usvojeni, onda se vade kako su to bili projekti 'žutih', a oni jadni i nesretni "prinuđeni" zbog navodno potpisanih ugovora i pretnji penala da ih realizuju.

Posted

na keju, negde u ravni gusara na strani nasipa koji se spušta ka 70., neko napravio ljuljašku na drvetu koja se baš lepo zaljulja :wub: