gospa buba Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 (edited) Nije on nesrećna metafora. Mislim, nije metafora. ne naravno. ali kad god ga stavish u ravan a bilo chim, iskache taj helikopter, koji je neuporediv :( Edited January 4, 2017 by gospa buba
Đipalo Junuz Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Zaboraviće narod to. Ja sve više verujem da se iza svih njihovih gafova, luđenja i histerisanja krije plan. Zajebu nešto gadno, a onda planski naprave sranje i zatresu kavez medijima da bi se pričalo o tom namerno napravljenom sranju a ne o ozbiljnim stvarima... Kuku, pa ovo je Gangulina parohija Mali offtopic
gospa buba Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 Zaboraviće narod to. Ja sve više verujem da se iza svih njihovih gafova, luđenja i histerisanja krije plan. Zajebu nešto gadno, a onda planski naprave sranje i zatresu kavez medijima da bi se pričalo o tom namerno napravljenom sranju a ne o ozbiljnim stvarima... Kuku, pa ovo je Gangulina parohija Mali offtopic nije problem. si vido koje svinjarije na topiku aleksandra vuchica kad nikako da nam se obrati. ovaj gangula nam makar pishe pisma
gospa buba Posted January 4, 2017 Author Posted January 4, 2017 (edited) prilichno nam je vec svejedno pravo da ti kazem koji don kihot ce da se posveti vetrenjaci ^_^ chovek josh nishta nije upropastio. chini mi se. djeje frenk da me ispravi ako greshim? jel usvinjio neshto? mislim, mi se nadamo svakog dana :D Edited January 4, 2017 by gospa buba
Đipalo Junuz Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 Ja administrativno pripadam Zemunu, ovde je predsednik valjda bio šofer Vučićev, piše da je po zanimanju "operativni menadžer". Odaziva se na ime Dejan Matić. Između njega i Gangule biram Gangulu -_-
kud u maglu Simoviću Posted January 4, 2017 Posted January 4, 2017 kažu da se malo osilio posle poslednjih izbora, uveo radikale u skupštinu. gordana pop lazić je neki sekretar, šešeljev sin u skupštini opštine, on i tast voze na državni benzin i tako to...
Lezilebovich Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Nemam struje :(. Zna li neko o cemu se radi, ne uspevam da izguglam. Nije valjda ona renneova cev...
renne Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 Pola nbg nema struje. Rekoše da je malo veći kvar
gospa buba Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 (edited) nema ni radijus vektora. Edited January 8, 2017 by gospa buba
renne Posted January 8, 2017 Posted January 8, 2017 I umene, ali mi frka, sprema se za slavu, ako nečeg nestane biće jako nezgodno
gospa buba Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 svega osim radijus vektora, koje cemo slozicete se, podneti lako kao problem prvog sveta. niko da ne pita odakle mi internet ^_^
Recommended Posts