January 4, 20178 yr Author Nije on nesrećna metafora. Mislim, nije metafora. ne naravno. ali kad god ga stavish u ravan a bilo chim, iskache taj helikopter, koji je neuporediv :( Edited January 4, 20178 yr by gospa buba
January 4, 20178 yr Zaboraviće narod to. Ja sve više verujem da se iza svih njihovih gafova, luđenja i histerisanja krije plan. Zajebu nešto gadno, a onda planski naprave sranje i zatresu kavez medijima da bi se pričalo o tom namerno napravljenom sranju a ne o ozbiljnim stvarima... Kuku, pa ovo je Gangulina parohija Mali offtopic
January 4, 20178 yr Author Zaboraviće narod to. Ja sve više verujem da se iza svih njihovih gafova, luđenja i histerisanja krije plan. Zajebu nešto gadno, a onda planski naprave sranje i zatresu kavez medijima da bi se pričalo o tom namerno napravljenom sranju a ne o ozbiljnim stvarima... Kuku, pa ovo je Gangulina parohija Mali offtopic nije problem. si vido koje svinjarije na topiku aleksandra vuchica kad nikako da nam se obrati. ovaj gangula nam makar pishe pisma
January 4, 20178 yr Author prilichno nam je vec svejedno pravo da ti kazem koji don kihot ce da se posveti vetrenjaci ^_^ chovek josh nishta nije upropastio. chini mi se. djeje frenk da me ispravi ako greshim? jel usvinjio neshto? mislim, mi se nadamo svakog dana :D Edited January 4, 20178 yr by gospa buba
January 4, 20178 yr Ja administrativno pripadam Zemunu, ovde je predsednik valjda bio šofer Vučićev, piše da je po zanimanju "operativni menadžer". Odaziva se na ime Dejan Matić. Između njega i Gangule biram Gangulu -_-
January 4, 20178 yr kažu da se malo osilio posle poslednjih izbora, uveo radikale u skupštinu. gordana pop lazić je neki sekretar, šešeljev sin u skupštini opštine, on i tast voze na državni benzin i tako to...
January 8, 20178 yr Nemam struje :(. Zna li neko o cemu se radi, ne uspevam da izguglam. Nije valjda ona renneova cev...
January 8, 20178 yr Author svega osim radijus vektora, koje cemo slozicete se, podneti lako kao problem prvog sveta. niko da ne pita odakle mi internet ^_^