Jump to content

NOVI BEOGRAD

Featured Replies

• Author

Nije on nesrećna metafora. Mislim, nije metafora.

ne naravno. ali kad god ga stavish u ravan a bilo chim, iskache taj helikopter, koji je neuporediv :(

Edited by gospa buba

• Replies 9.8k
  • Views 792.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Ako se sećate onog jurenja Gangule po nasipu 2023. oko bušenja nasipa, e pa dobili smo spor protiv grada... 💪💪💪  

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Stiglo rešeeenjeeee. Mislim nije baš komplet ful pobeda ali lagano... ....shiit has hit the fan.

• Frank Pembleton
    Frank Pembleton

Evo "lepše" slike od jutros...  

Posted Images

Zaboraviće narod to. Ja sve više verujem da se iza svih njihovih gafova, luđenja i histerisanja krije plan. Zajebu nešto gadno, a onda planski naprave sranje i zatresu kavez medijima da bi se pričalo o tom namerno napravljenom sranju a ne o ozbiljnim stvarima...

Kuku, pa ovo je Gangulina parohija :lolol:

Mali offtopic :blush:

• Author

Zaboraviće narod to. Ja sve više verujem da se iza svih njihovih gafova, luđenja i histerisanja krije plan. Zajebu nešto gadno, a onda planski naprave sranje i zatresu kavez medijima da bi se pričalo o tom namerno napravljenom sranju a ne o ozbiljnim stvarima...

Kuku, pa ovo je Gangulina parohija :lolol:

Mali offtopic :blush:

nije problem. si vido koje svinjarije na topiku aleksandra vuchica :lolol:

kad nikako da nam se obrati. ovaj gangula nam makar pishe pisma :cry:

a voleli bi ste da gangula bude premijer :fantom:

• Author

prilichno nam je vec svejedno pravo da ti kazem koji don kihot ce da se posveti vetrenjaci ^_^

chovek josh nishta nije upropastio. chini mi se. djeje frenk da me ispravi ako greshim? jel usvinjio neshto? :unsure:

mislim, mi se nadamo svakog dana :D

Edited by gospa buba

Ja administrativno pripadam Zemunu, ovde je predsednik valjda bio šofer Vučićev, piše da je po zanimanju "operativni menadžer". Odaziva se na ime Dejan Matić. Između njega i Gangule biram Gangulu -_-

Ma dobar je gangula

kažu da se malo osilio posle poslednjih izbora, uveo radikale u skupštinu. gordana pop lazić je neki sekretar, šešeljev sin u skupštini opštine, on i tast voze na državni benzin i tako to...

:fantom:

Nemam struje :(. Zna li neko o cemu se radi, ne uspevam da izguglam. Nije valjda ona renneova cev...

Pola nbg nema struje. Rekoše da je malo veći kvar

• Author

nema ni radijus vektora.

Edited by gospa buba

Nema struje u centrali

U mene ima svega ????

I umene, ali mi frka, sprema se za slavu, ako nečeg nestane biće jako nezgodno

• Author

svega osim radijus vektora, koje cemo slozicete se, podneti lako kao problem prvog sveta.

niko da ne pita odakle mi internet ^_^