April 26, 20169 yr Pontijače, svaka čast! Stariju sliku 1. Bloka ne videh od ove! ma pojavice se i slika A1 na pocetku izgradnje kad - tad nego, ovo sto si napisao o nbg zutima, zaista je bilo tamo sjajnih, postenih ljudi, ne znam kako je sada, madaaaa.... recimo, mog bliskog prijatelja koji je zaista posten covek i mega - car su ispolivali kofama govana i izbacili njegovi zuti iz opstinskog veca kada je doslo ono krme od milenkovica tako da, sta da kazem, svacega ima tamo, stoji to da je nbg poprilicno zivnuo i zasijao u periodu 2001 - 2012 u to ime, evo lepe fotke nekadasnjeg belvila da ti razgali dusu :) Edited April 26, 20169 yr by Pontijak
April 26, 20169 yr Author ... u to ime, evo lepe fotke nekadasnjeg belvila da ti razgali dusu :) da, zbilja :)
April 26, 20169 yr Колико сам приметио у ходнику зграде иза Фонтане, чини ми се се у улазу назиру остаци телефонске говорнице. Зна ли неки староседелац да ли је то била говорница или нешто друго?
April 26, 20169 yr Bile, bile... sve sa lepom kabinom (čitaj onim plastičnim okolo-izolatorom) od pleksiglasa @Pontijak zahvaljujem (klimoglav) Edited April 26, 20169 yr by Singer
April 26, 20169 yr Oteraćete gangulu u naručje SNS-u a ja i buba ćemo ostati bez sinekura... ....shit has hit the fan...
April 26, 20169 yr Author Oteraćete gangulu u naručje SNS-u a ja i buba ćemo ostati bez sinekura... ....shit has hit the fan... jesi ti dobio sendvich? <_<
April 26, 20169 yr Author Špricaju komarce lazesh! sad? :o stekle se atmosferske prilike kad im vreme nije?
April 26, 20169 yr u to ime, evo lepe fotke nekadasnjeg belvila da ti razgali dusu :) .... a sto fontanu uporedjujes sa belvilom? :)