dzonibgd Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=KFxYC5EhSiU Nije nesto,al ocu u ovakvu guzvu
belch Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 jebena tehnika, gle šta je telefona i femsi kamera bulje kroz telefon pa ne vide kad im neko skoči na glavu
dzonibgd Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 e,poceo da gledam shameless,ok su. A cale. Crni cale;)
čekmeže Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 (edited) DIRT uživo, retka zverka. Nema vjuova, nema lajkova, moj je 1 https://www.youtube.com/watch?v=UBbVe9Z4uXI Edited February 22, 2015 by čekmeže
B_B Posted March 2, 2015 Posted March 2, 2015 Kad pogledam nazad, mislim da mi je ovaj band bio najdraza pojava zadnjih 10 godina:
John Coltrane Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 (edited) Zanimljivo stivo na 400 strana, uglavnom izajve, retke fotke (iz privatnih arhiva), intervjui, komentari itd. Edited March 10, 2015 by John Coltrane
assück Posted April 7, 2015 Posted April 7, 2015 nikada nesto nisam posebno obratio paznju na ovaj bend, bili su mi samo jos jedan od onih koje slusaju senzitivni istetovirani facial hair teksas bermudice vans patikice pc strejteri. onda cuo ovu pesmu i usro se u gace posle nekog vremena, cuo i ovu i usro se dva puta onda su resili da bas i nisu neki panksi vise, poceli da smisljaju kako da se obuku i snimali neki trash za Matador. i onda danas cujem ovo, i budem u fazonu: picketine. pesme su nikad bolje. TSOL i Bauhaus 2000ih. mrzim ih. pesme su nikad bolje.
B_B Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 (edited) nikada nesto nisam posebno obratio paznju na ovaj bend, bili su mi samo jos jedan od onih koje slusaju senzitivni istetovirani facial hair teksas bermudice vans patikice pc strejteri. onda cuo ovu pesmu i usro se u gace posle nekog vremena, cuo i ovu i usro se dva puta onda su resili da bas i nisu neki panksi vise, poceli da smisljaju kako da se obuku i snimali neki trash za Matador. i onda danas cujem ovo, i budem u fazonu: picketine. pesme su nikad bolje. TSOL i Bauhaus 2000ih. mrzim ih. pesme su nikad bolje. Citao ovo i mislio o cemu prica covjek (nije dala GEMA da vidim youtube ovdje kod mene)...i eto konacno i ja naletio na novi album. Muzicki gledano su se u medjuvremenu dotakli vise zanrova od - sta znam, igy popa, recimo. Zvuci catchy na prvo slusanje, jebiga iznenadilo me, ne znam sta da mislim. Vuce previse na Joy Division da bi bilo lose...ma nista, super ce da se uklope u ovaj ponovni goth revival i pisace se o ovome i slavice se ovo jos puno imam blagi osjecaj...taman cu da kupim nekoliko primjeraka nekog Ltd. edition vinila, ako bude - a bice - pa da prodam za koju godinu za velike pare :) Edited April 25, 2015 by B_B
B_B Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Smij se ti samo, kada jednog dana od te love kupim nyhc together 7"...vidjecemo onda,aha;)
Recommended Posts