February 13, 201510 yr jebena tehnika, gle šta je telefona i femsi kamera bulje kroz telefon pa ne vide kad im neko skoči na glavu
February 22, 201510 yr DIRT uživo, retka zverka. Nema vjuova, nema lajkova, moj je 1 https://www.youtube.com/watch?v=UBbVe9Z4uXI Edited February 22, 201510 yr by čekmeže
March 2, 201510 yr Kad pogledam nazad, mislim da mi je ovaj band bio najdraza pojava zadnjih 10 godina:
March 10, 201510 yr Zanimljivo stivo na 400 strana, uglavnom izajve, retke fotke (iz privatnih arhiva), intervjui, komentari itd. Edited March 10, 201510 yr by John Coltrane
April 7, 20159 yr nikada nesto nisam posebno obratio paznju na ovaj bend, bili su mi samo jos jedan od onih koje slusaju senzitivni istetovirani facial hair teksas bermudice vans patikice pc strejteri. onda cuo ovu pesmu i usro se u gace posle nekog vremena, cuo i ovu i usro se dva puta onda su resili da bas i nisu neki panksi vise, poceli da smisljaju kako da se obuku i snimali neki trash za Matador. i onda danas cujem ovo, i budem u fazonu: picketine. pesme su nikad bolje. TSOL i Bauhaus 2000ih. mrzim ih. pesme su nikad bolje.
April 25, 20159 yr nikada nesto nisam posebno obratio paznju na ovaj bend, bili su mi samo jos jedan od onih koje slusaju senzitivni istetovirani facial hair teksas bermudice vans patikice pc strejteri. onda cuo ovu pesmu i usro se u gace posle nekog vremena, cuo i ovu i usro se dva puta onda su resili da bas i nisu neki panksi vise, poceli da smisljaju kako da se obuku i snimali neki trash za Matador. i onda danas cujem ovo, i budem u fazonu: picketine. pesme su nikad bolje. TSOL i Bauhaus 2000ih. mrzim ih. pesme su nikad bolje. Citao ovo i mislio o cemu prica covjek (nije dala GEMA da vidim youtube ovdje kod mene)...i eto konacno i ja naletio na novi album. Muzicki gledano su se u medjuvremenu dotakli vise zanrova od - sta znam, igy popa, recimo. Zvuci catchy na prvo slusanje, jebiga iznenadilo me, ne znam sta da mislim. Vuce previse na Joy Division da bi bilo lose...ma nista, super ce da se uklope u ovaj ponovni goth revival i pisace se o ovome i slavice se ovo jos puno imam blagi osjecaj...taman cu da kupim nekoliko primjeraka nekog Ltd. edition vinila, ako bude - a bice - pa da prodam za koju godinu za velike pare :) Edited April 25, 20159 yr by B_B
April 26, 20159 yr Smij se ti samo, kada jednog dana od te love kupim nyhc together 7"...vidjecemo onda,aha;)