Jump to content
IGNORED

Imena i prezimena koja su i zajedničke imenice, pridevi itd.

bus

Recommended Posts

Posted

zar se po vlazi leta seli, Ćepa?...Svi: Stavio sam vam u podnaslov teme (vidi se i pri vrhu svake strane) URL za Pejsov spisak imena. Za prezimena samo dodati "prez" ispred imena. Nisu oba URLa mogla da stanu u integralnoj formi.

• Replies 568
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• расејан

110

• bus

79

• slepa živana

32

• Delija67

31

Posted (edited)

Ispovest: nikd nisam naučio sibilarizaciju.EDIT: Niti da prekontrolišem šta sam napisao pre nego što postujem.

Edited by bus
Posted
zar se po vlazi leta seli, Ćepa?
Ма сели се цела зграда, изгледа... стан #6 је испражњен пре две недеље, сад је на продају; данас испред #7 хула-хула (ју-холов камион), видим госпоје износе столице... комшија из #1 се исто сели, претио да ће, али је газда рекао да ће ево одмах да среди све... па, овај рече, не свиђа ми се то што си средио, одо ја... из #2 се разводе... па кад је већ сезона :).Наџак баби из #4 ћемо да оставимо писамце, "ево све си растерала, јеси ли сад задовољна?" :P.
Posted
EDIT: Niti da prekontrolišem šta sam napisao pre nego što postujem.
to nema nikakve veze, vazno da si editovanje savladao
Posted
to nema nikakve veze, vazno da si editovanje savladao
Da li si uvek ovako neprijatan, ili samo kad si u bedaku?
Posted (edited)
Da li si uvek ovako neprijatan, ili samo kad si u bedaku?
sto bre neprijatan? sori, samo se salim, izgleda neumesno :(edit: bas mi nesto ne ide zadnjih dana po forumu, preozbiljno sam shvacen, nesto nije u redu :( Edited by ruskabajka
Posted

OK, možda sam se javio u preozbiljnom raspoloženju, forget it :)

Posted

ime/ kiša, zora, budaprezime/ glavina, ključ, potežica, vodoplav, lekić -ali nema isti kcenat-a :), popa (?)

Posted

Постигао, у некаквом затишју, да убацим шта сте накупили.386 презимена, 113 именаНисам убацио Лончара, Лекића и Попу због нагласка... али, пошто се нагласци ионако не пишу, до забуне увек може да дође са писаном речи (речју?). Можда да их ипак додам, уз напомену?

Posted

MoračaNožica (!)Platiša ovo već bilogledala listu primljenih kandidata za arhitektonski faks, pa naišla na par kandidata :)

Posted (edited)

Pa nisu li Palić i Morača lične imenice već? Otbija se.Edita: Mrmlj, ne znam ti za te naglaske, Pejs. It's a slippery slope.

Edited by bus
Posted
Pa nisu li Palić i Morača lične imenice već? Otbija™ se.Edita: Mrmlj, ne znam ti za te naglaske, Pejs. It's a slippery slope.
Море ја бих то пустио да склизне, уз ограду... рецимо "обележено са (acc) значи да се реч можда другачије наглашава кад није име". Са нагласком (помилујте игру речима) на можда.
Posted

prezime borovnica (nije bilo)