Frank Pembleton Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Ne paranoiši.Ako ti smeta komentarisanje ti nemoj da kačiš.....shiit has hit the fan.
morgana Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 (edited) super, svijetlo, svidja mi se sto zidovi nisu skroz u plocicama Edited August 7, 2022 by morgana 1
mustang Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 (edited) 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kupatilo je 👌🏻 Hvala Kevi se nije svidelo sto je veliko kupatilo tush kabina bez vrata, a posle sve vice ovo je fenomenalno..samo udjes, tusnes i cao I gledala sam da ne mora da preskace prag tuša, 3cm je visok, jer ima problem sa hodanjem a bice joj sve teže sto je starija Edited August 7, 2022 by mustang 4 1
mustang Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 (edited) 5 minutes ago, morgana said: super, svijetlo, svidja mi se sto zidovi nisu skroz u plocicama Ostavila sam namerno da bih mogla da farbam i menjam izgled kad mi dosadi. Boja nije cisto bela nego ide na svetlo sivo plavu. Samo su hodnici beli al cu to da doteram fotkama na zidu i tapet/kamen ispod klime Edited August 7, 2022 by mustang 2
Sestre Bronte Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 lepo je sređeno, ali je koloristički 1 užas, ovako je moja zubarka sredila ordinaciju 1
mustang Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 1 hour ago, Braća Strugacki said: lepo je sređeno, ali je koloristički 1 užas, ovako je moja zubarka sredila ordinaciju Hodnik nije zavrsen fale slike i nov sto i fotelje cu da stavim. Sobe jesu i kupatila jesu. Ispod klime, tamo gde je ogledalo mislila sam da stavim ceo zid ovaj kamen ili tapete a slike ce biti crni ram i crno bele od porodice i prijatelja. Videcu sta se nudi. To je sto je, meni je super obzirom na izbor.
kud u maglu Simoviću Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 monohromatski je kul, samo ga treba razbititm kolornim detaljima
mustang Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 54 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: monohromatski je kul, samo ga treba razbititm kolornim detaljima Pa te fotelje i sto ce biti u boji al ne znam jos kojoj. Ne osecam ih jos
Ptica trkacica Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 9 minutes ago, mustang said: Pa te fotelje i sto ce biti u boji al ne znam jos kojoj. Ne osecam ih jos @mustangice šta je ovo? Ja bih od tebe očekivala neku eksploziju boja Je l' ovo tvoja kuća u Herceg Novom?
mustang Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 2 minutes ago, Ptica trkacica said: @mustangice šta je ovo? Ja bih od tebe očekivala neku eksploziju boja Je l' ovo tvoja kuća u Herceg Novom? U igalu. Kakve boje, samo plavo moze Ako bih gradila svoju kucu samo fin tamni cement izunutra, ili prirodan kamen u sivakastoj boji, staklo od poda do plafona i pottery barn krevet i posteljina. Totalni minimalizam. To me apsolutno opusta, bez sitnica, detalja, da ne vidim ormane, komode, a tush ogroman ogoljen bez stakla, zavese, ičega. I lavaboi od cementa Dok mi se muz nije uselio bukvalno sam imala krevet, sto, stolice, radni sto, kauc i zavese. Nista drugo se nije videlo. Ja sam maxi minimalista Al to mogu da sanjam samo
Milošica Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 16 minutes ago, Ptica trkacica said: @mustangice šta je ovo? Ja bih od tebe očekivala neku eksploziju boja Je l' ovo tvoja kuća u Herceg Novom? Mene mustang prijatno iznenadila.
Ptica trkacica Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 2 minutes ago, mustang said: U igalu. Kakve boje, samo plavo moze Ako bih gradila svoju kucu samo fin tamni cement izunutra, ili prirodan kamen u sivakastoj boji, staklo od poda do plafona i pottery barn krevet i posteljina. Totalni minimalizam. To me apsolutno opusta, bez sitnica, detalja, da ne vidim ormane, komode, a tush ogroman ogoljen bez stakla, zavese, ičega. I lavaboi od cementa Dok mi se muz nije uselio bukvalno sam imala krevet, sto, stolice, radni sto, kauc i zavese. Nista drugo se nije videlo. Ja sam maxi minimalista Al to mogu da sanjam samo I ja sam minimalista što se nameštaja tiče, al' dodaj svetu malo boja Ne ide mi ovoliko belilo uz tvoj bubbly personality Posebno što je namoru, dodaj bar mornarsko nešto.
mustang Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 (edited) Videcu Ribarsku mrezu razapnem po zidu Svaka soba je u razlicitim pastelnim bojama. Svako je birao kako je hteo. Moja je plava, detetova roze pastelno, kevina maslinasta. Muzevljeva soba ista boja ko moja jedino. Edited August 7, 2022 by mustang 1 1
Recommended Posts