Barti66 Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 Fora sa tim plastičnim kukicama kroz koje prolaze 3 čelična ekserčića bez glava je u tome što ih ta plastika praktično vodi i moraju da se ukucavaju svi odjednom...jaaaako teško može da se ukuca jedan sám ali ako uspe drži boga oca. 1
Moonwalker Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 (edited) 39 minutes ago, Frank Pembleton said: Ove plastične kuke su mnogo velike za te mini formate koje hoću da kačim... Sad mi pade na pamet ovo što sam video u Ikei ....shiit has hit the fan. Imas i ovo, mozda nesto moze da pomogne kad nisu teske slike. Ne ostecuje zid puno i estetski OK izgleda cak iako se vidi. https://www.ikea.com/rs/sr/p/fixa-komplet-za-kacenje-slika-116-del-90169278/ Najcesce sam koristila ove skroz desno u kutiji. Edit: Izgleda da ste vec pisali o njima. Ne procitah. Edited July 27, 2022 by Moonwalker
Valk Posted July 27, 2022 Posted July 27, 2022 Ružne su te kukice, nemoj njih. Bolje obostrano lepljivom trakom, kad je već to sve lagano što planiraš. I ti nosači su kul, ja ih merkam za neke stripove. Da napravim "show room".
goofs Posted August 2, 2022 Posted August 2, 2022 Da li je moguće da se voda od kiše sliva danima i da probije plafon na pretposlednjem spratu tek posle tri dana? Mnogo čudna situacija kod matorih, oni su u potkrovlju, stan ispod njih dobio tri poprilične fleke u kupatilu. Mojima iznad tog kupatila stoji špajz - doduše ta prostorija je inicijalno bila zamišljena kao kupatilo pa ima neke cevi tu, ima vertikalu za wc i onaj odvod u podu kupatila, ali nema nijednu česmu, nema wc, niti se tu koristi ikakva voda. Tu relativno blizu je i neki dimnjak, ne znam je li otuda mogla da procuri kišnica, ili spolja kroz neki procep između zgrada. U stanu sve suvo ko dren, baš sam zbunjen, ne znam ni odakle da krenem da tražim izvor ni kako.
mustang Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Pre i posle kod mene na moru samo cu da menjam boje zidova i mozda na jedan udarim tapete ili kamen plocice...moram da vidim kako se osecam. Sva kupatila su na istu foru samo sto druga imaju vrata 5
mustang Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Moja soba je sad sa kupatilom i malom kuhinjom Hodnik, ono na kraju stare slike je sazidan zid, tu je ogledalo a unutra kupatilo napravljeno za moju sobu 5
Frank Pembleton Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Dobra je ona ikona i kandilo iznad vrata ....shiit has hit the fan. 3
mustang Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 2 minutes ago, Frank Pembleton said: Dobra je ona ikona i kandilo iznad vrata ....shiit has hit the fan. Morala da otvorim da vidim sta mi kenjas na ovom topiku, pa jebote Zivim ti u glavi, sreco, nije ti to zdravo. Za kandilo i ikonu, bice ti oprosteno, ne znas sta pricas al imaces prilike da saznas 1
mustang Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Nisam nasla odgovarajuce stolice, stolove i nocne pored kreveta, to cu kad prodje sezona. Nista zivo po prodavnicama nisu imali kvalitetno a lepo. 8 prodavnica sam obisla da nadjem digitalni sat za zid i nista. Posle mi se ljude cude sto dovlacim odavde.
James Marshall Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 15 minutes ago, Frank Pembleton said: Dobra je ona ikona i kandilo iznad vrata ....shiit has hit the fan. Na tom mjestu po ikonografiji ide Uspenje Presvete Bogorodice, mada dozvoljeni su i izuzeci, recimo Raspeće Hristovo kao u Studenici. 1
mustang Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Klasican stalking od franka i marshalla a obojica znaju da su mi na ignore.
James Marshall Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Ja mrtav ozbiljan, sve utemeljeno pričam, no tako mi i treba kad pokušavam da budem fin i od koristi.
Recommended Posts