Frank Pembleton Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Otvara se napred, povuče se s donje strane. Fixed [emoji3581] Nije bilo mnogo prašine, popravila sam čak i graničnik (oblepila ga izolir-trakom jer je pukao preko pola) i sad je sve kako treba. Jesi smimala za vlog? ... Shiit has hit the fan...
Valk Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 Nisam, kad budem manje čupava i obučena u nespavaćicu.
Skyhighatrist Posted April 16, 2020 Posted April 16, 2020 5 hours ago, renne said: stara majstorka poslovica glasi ako nešto ne možeš popraviti izolir trakom, di stavi još izolir trake Ako se pomera, a ne bi trebalo, izolir traka. Ako se ne pomera, a trebalo bi, WD40.
Katikon Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Koji su sad dobri bojleri? Crce mi danas, magnohrom valjda vise nema ili ima al ne valja kao pre?
Блок_64 Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 5 hours ago, Katikon said: Koji su sad dobri bojleri? Crce mi danas, magnohrom valjda vise nema ili ima al ne valja kao pre? Elit Cacak ako ti se ne bacaju pare na Ariston,a savet je da ih ne bacas.Ako ti treba majstor da ga ugradi javi poslacu ti broj.
Jumanji Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 Koji su sad dobri bojleri? Crce mi danas, magnohrom valjda vise nema ili ima al ne valja kao pre? Meni su ovde prosle godine predlozili Elit Cacak i pazarila sam odlican bojler. Jest majstor malo zeznuo, ali ispravio drugi, ali to je druga prica.
Katikon Posted April 19, 2020 Posted April 19, 2020 E hvala oboma puno i javicu ako mi se majstor odmetnuo u selo i treba broj, super
Valk Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Yes, yes, ja sam od onih što su predlagali Elit Čačak, taj je nama zamenio upokojenog Aristona. Za sad bez greške šljaka i ima dobru garanciju. Majstora ne mogu da dam za kontakt jer gosn ing ima debelo 65+ pa ne sme napolje.
Блок_64 Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Ako neko zna nekoga u fabrici elit cacak da mu da moj broj racuna da mi se ljudi oduze kako treba.Red je .
Matilda Ivancic Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 On 11.4.2020. at 17:10, Блок_64 said: Na sta mislis,ima dosta proizvoda na slici.Ako mislis na srafilicu 1.5AH je malo. Mozda je bolja opcija lidl za te pare. pa koliko AH mora biti srafilica ?
Блок_64 Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 3 minutes ago, Matilda Ivancic said: pa koliko AH mora biti srafilica ? AH oznacavaju kapacitet baterije,prosto gledano koliko ce baterija trajti sa jednim punjenjem.Sada je vec standard da se proizvode baterije i za hobi alate 2.5 i 3 AH. Neko ko ne radi puno zaista ne smeta ni 1.5 ah,ali kada vec ima bolje za iste pare zasto da ne.
Milosh76 Posted April 20, 2020 Posted April 20, 2020 Spremam se za prolecno sredjivanje stana. S obzirom da nema nista od letovanja, bar ne van Srbije, onda se krece na plan B, potrositi pare na kucu Plan je zameniti prozore ( dva dvokrilna ukupne sirine oko 3m) i ulazna vrata. E sad, posto sam menjao prozor u spavacoj sobi, tu uglavnom znam sta da trazim i koje firme dolaze u obzir, a sto se tice ulaznih vrata tu sam na pocetku. Ne bih neke kineske, nego nesto malo bolje sto nije preskupo. Koje su pouzdane firme sto se za ulazna sigurnosna vrata? Na sta konkretno da obratim paznju prilikom izbora.
Recommended Posts