gospa buba Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Imaju oni tu uslugu, mi zvali na insistiranje moje žene, da "podmladi" onaj neki "stilski nameštaj" trosed i fotelju, dođe neki ko kirbi ovo ono para zuji tandrče, šta znam meni to sve isto. I dalje se klizam kad sednem na njega [emoji3].Ali to za mene nije ni čišćeno [emoji41].E da i nije bilo jogurta, i sličnog pa nisu baš isti parametri...a pa nishta nije ovde stilsko, samo je super shtrokavo [emoji38]sent from bubamoto
Simon Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Ако имаш времена и воље, није тешко сам у кућној режији пресвучи новим штофом столице (бар дио на којем се сједи).
gospa buba Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Ако имаш времена и воље, није тешко сам у кућној режији пресвучи новим штофом столице (бар дио на којем се сједи).imam volje, nashlo bi se i vremena, ali je teshko to su one stolice shto su presvucene svuda, samo noge nisu. sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 4 hours ago, gospa buba said: imam volje, nashlo bi se i vremena, ali je teshko to su one stolice shto su presvucene svuda, samo noge nisu. sent from bubamoto Onda ništa, menjaj štof...
gospa buba Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Onda ništa, menjaj štof...pih, bash sam mislila da ce neko da mi savetuje da neke baje to operu svemirskim mashinama sent from bubamoto
Frau Gabrijela Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 pih, bash sam mislila da ce neko da mi savetuje da neke baje to operu svemirskim mashinama sent from bubamotoMislim da može. Pre par godina su mi prali dvosed. Nije bilo jogurta, ali je bio prilično štrokav, mačka se na njemu izležavala. Sećam se da me je bilo sramota koliko je bila prljava, ne samo prva, nego i druga voda. A oni namerno imaju providan taj divajs kojim peru da se ljudi stide. Liči na usisivač, da li je nešto kirbiliko ili ne, ne znam. Budi spremna da neće moći odma da se sedi, suši se dan, dva. Trebalo bi da servisi za pranje tepiha rade i to.
Skyhighatrist Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Kod matere je bila ova ekipa, super su odradili sve, od tepiha do fotelja...
Frank Pembleton Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 pih, bash sam mislila da ce neko da mi savetuje da neke baje to operu svemirskim mashinama sent from bubamotoPa ka ti kažem da su to neke mašine...Ma zovi ih..
Блок_64 Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 22 hours ago, *edited by mod said: Jel ima neko preporuke za lak za parket visokog sjaja? Gledam nekoliko proizvodjaca i cena se bukvalno razlikuje i do 1000 kinti po litru... Er lack je jedan od najboljih na nasem trzistu.Dvokomponentni poliuretanski. To je nesto odprilike sto najvise mozes da dobijes za te pare sto se kvaliteta tice.
*edited by mod Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Er lack je jedan od najboljih na nasem trzistu.Dvokomponentni poliuretanski. To je nesto odprilike sto najvise mozes da dobijes za te pare sto se kvaliteta tice.Hvala! Parketar mi je pominjao chromodern ali mislim da mi je ovaj er lack bliži što se cenovnog ranga tiče. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Блок_64 Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 13 minutes ago, *edited by mod said: Hvala! Parketar mi je pominjao chromodern ali mislim da mi je ovaj er lack bliži što se cenovnog ranga tiče. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk Да будем искрен chromodern јесте ок што се тиче квалитета али између њега и Грчког ер лака питање се уопште не поставља што се квалитета тиче,ер лак је далеко испред.
*edited by mod Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Jel ima neko iskustva sa staklima za tuš koja imaju zaštitu protiv kamenca? Da li se isplati uzimati ili ne? Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Frank Pembleton Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Jel ima neko iskustva sa staklima za tuš koja imaju zaštitu protiv kamenca? Da li se isplati uzimati ili ne? Sent from my KIW-L21 using TapatalkAko radi , isplati se.Mada izražavam sumnju...
*edited by mod Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 Pa da, i ja tako mislim. Ako radi i te kako bih uzeo, ali ako drži vodu mesec dva onda bolje da ne plaćam za džabe. Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
kud u maglu Simoviću Posted January 27, 2018 Posted January 27, 2018 verovatno radi u nekom periodu pa kad ta hemija popusti onda preostaju tradicionalne metode tipa sunđer tipa sredstva protiv kamenca i udri ako kamenac više smeta vizuelno onda vidi ona peskirana stakla a ako ne, onda je ova naprava najbolja stvar, malo smara što mora da se koristi posle svakog korišćenja
Recommended Posts